Омлет з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Ні для мене кращого сніданку, ніж омлет з овочами. Готується швидко, з'їдається із задоволенням, шлунок з ранку раніше не ускладнює. Починаємо вдалий день правильно!
Будь день починається зі сніданку, тому цього прийому їжі потрібно приділяти особливу увагу. Ідеальний сніданок повинен бути швидким і простим у приготуванні, досить смачним і поживним, проте не надто важким і жирним. В такому випадку, омлет з овочами - це абсолютно ідеальний сніданок. Всього 10 хвилин - і одночасно легкий і ситний сніданок у вас на тарілці. Смачного!
- Яйця - 4 штуки
- Кабачок - 150 грам
- Квасоля стручкова - 50 грам
- Перець червоний болгарський - 100 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Сир пармезан - 50 грам
- Сіль, перець - - За смаком
Яйця моєму під проточною водою. Міф, що яйця мити не обов'язково, не відповідає дійсності
Сир натираємо на крупній тертці, овочі нарізаємо дрібними кубиками.
У сковороді розігріваємо вершкове масло, кидаємо туди овочі, обсмажуємо 1-2 хвилини, після чого вливаємо в сковороду збиті яйця. Збивати яйця потрібно зовсім небагато - щоб білок і жовток змішалися.
Додаємо сіль і перець за смаком. Смажимо омлет 5-7 хвилин на середньому вогні.
Потім посипаємо тертим сиром, накриваємо кришкою і смажимо ще 1-2 хвилини - поки сир не розплавиться. Готово!