Французький омлет з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Омлет - це класичний сніданок, готується він з яєць і смажиться на розігрітій сковороді. Омлети можна робити різними способами і, як недавно виявилося, омлети мають кілька різновидів.
Є три види омлетів - французькі, іспанські та англійські. Я спробувала все. Але один з них мені сподобався найбільше! Тому ділюся з вами рецептом, як приготувати французький омлет. Цей омлет виходить дуже ніжним, а головне, що мені сподобалося - це різновид начинок, які можна додавати в нього.
- Яйце - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Кейбер - За смаком
- Прованські трави - За смаком
- Часник - За смаком
- Паприка - За смаком
- Червоний перець - 1/2 штуки
- Оливки - 4-5 штук
- Базилік - 3-4 штук
- Помідор - 1 штука
- Сушені томати - 4 штуки
- Шинка - 4 часточки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
1
Спочатку потрібно приготувати начинку до омлету. Візьміть половину перцю, кілька оливок і помідор. Помийте овочі і наріжте їх кубиками.
2
Потім наріжте шинку і обсмажте її на розігрітій сковороді. Коли шинка стане золотистою, додайте до неї нарізані овочі, нарізаний базилік, сушені томати та прянощі. Смажте, поки перець не стане м'яким.
3
Для омлету віночком збийте яйця і приправте улюбленими спеціями, у мене часник, кейбер, паприка, сіль і перець. Вилийте яйця на сковороду і смажте на середньому вогні.
4
Для подачі складіть омлет вдвічі, а в середину викладіть начинку. Подавайте гарячим з чашкою кави.
5
Смачного!