Домашній омлет з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Найприємніше в приготуванні цієї страви то, що можна використовувати будь-які інгредієнти як доповнення: овочі, м'ясо, ковбасу та інше. Розповім, як приготувати домашній омлет з овочами.
Омлет - це смачний і ситний сніданок. Ви можете використовувати для нього будь-які продукти, що знайдете в своєму холодильнику. Омлет подають відразу після приготування. Кількість продуктів можна збільшити, якщо хочете зробити порцію для кількох людей.
- Яйця - 2 штуки
- Халапеньо - 1 штука
- Цибуля - 1/4 штуки
- Помідори - 1 штука
- Шпинат - 1 пучок
- Зелена цибуля - 1 штука
- Сир - 50 грам
- Сіль і перець - За смаком
1. Наріжте перець кільцями або півкільцями (якщо любите гостре, не видаляйте насіння). Очистіть і наріжте півкільцями цибулю. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і додайте перець з цибулею.
2. Вимийте шпинат, наріжте шматочками помідори. Викладіть овочі до решти в сковороді.
3. Тим часом розбийте в миску яйця, сіль і poperčite, розмішайте.
4. Обсмажуйте всі овочі в сковороді до м'якості.
5. Вилийте в сковороду до овочів яйця і додайте дрібно нарізану цибулю.
6. Переверніть омлет на іншу сторону і посипте тертим сиром.
7. Коли сир трохи розплавився, складіть омлет навпіл.
8. Подавайте блюдо відразу після приготування, можна з будь-яким соусом та іншими гарнірами до смаку.