Рецепт Омлет з грибами і сиром фото

Омлет з грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Пісні страви
На обід , На швидку руку , На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.

Звичайний омлет - це, звичайно ж, добре, але ж можна зробити його ще смачніше і смачніше. Тому я пропоную додати в нього трохи грибочків і тертого сиру - вийде смакота.

Опис приготування:

Що може бути простіше, ніж дістати з холодильника пару яєчок і приготувати з них омлет - це дуже швидко, смачно і поживно. Я готую омлет досить часто, тому що мені дуже подобається його смак, але іноді я додаю до яєць і інші продукти, і сьогодні я розповім вам, як приготувати омлет з грибами і сиром. Грибочки можна взяти будь-які на ваш смак, вони додадуть нашому омлету насичений запах, ну а сир завжди відмінно поєднується з ними, тому в підсумку виходить відмінне блюдо. Такий омлет настільки смачний і ситний, що ви можете приготувати його не тільки на сніданок, але і на обід, і навіть до вечері, з цим простим рецептом омлету з грибами і сиром голодними ви точно не залишитеся.

  • Яйце - 2 штуки
  • Печериці - 2-3 штук
  • Молоко - 25 мілілітрів
  • Сир - 50 грам
  • Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
омлет з грибами і сиром - фото крок 1
У миску розбиваємо яйця, вливаємо молоко, солимо і перчимо і гарненько збиваємо все до утворення однорідної маси.
омлет з грибами і сиром - фото крок 2
Нарізаємо гриби на невеликі шматочки і викладаємо їх у збиті яйця, перемішуємо.
омлет з грибами і сиром - фото крок 3
Додаємо тертий на крупній тертці сир.
омлет з грибами і сиром - фото крок 4
У сковороду наливаємо рослинне масло і ставимо її на сильний вогонь. Виливаємо приготовану суміш і смажимо приблизно 2-3 хвилини. Потім накриваємо сковорідку кришкою і вимикаємо вогонь, залишаємо омлет на сковороді ще на 5 хвилин, за цей час він дійде. Тепер його можна подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти