Омлет з грибами і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Вирішили урізноманітнити свій сніданок новим блюдом? тоді дивіться, як приготувати омлет з грибами і помідорами. Таке цікаве поєднання овочів в омлеті додасть йому незабутній вишуканий смак.
Перед вами шикарний рецепт омлету з сосисками, грибами і помідорами, по суті та ж фрітатта. Ця страва стане прекрасним початком робочого дня. Яйця і сосиски, наповнені білками, додадуть вам сили, а овочі - енергію протягом дня. Ця страва швидке і просте в приготуванні, під силу навіть починає господині. Легко засвоюється організмом. Воно користується небувалою популярністю у дітей.
- Курине яйце - 3 штуки
- Сосиски молочні - 2 штуки
- Печериці - 4-5 штук
- Помідор - 2 штуки
- Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
- Свіжа зелень - 4 штуки
1. Візьміть сосиски, очистіть їх від шкірки і наріжте кружальцями. У сковороду налийте трохи олії, обсмажте ковбасні вироби на повільному вогні до утворення золотистої скоринки.
2. Печериці швидко промийте в проточній воді, щоб вони менше ввібрали вологи. Наріжте гриби дрібними або середніми шматочками і обсмажте разом з сосисками на сковороді до м'якості.
3. Помідори помийте і наріжте великими шматками або кружечками. Відправте їх на сковороду. Посоліть і поперчіть за смаком. Готуйте кілька хвилин, поки помідори не стануть м'якими.
4. Окремо в глибоку миску розбийте яйця, присолите і збийте виделкою. Не потрібно збивати яйця до піни, лише злегка.
5. Після готовності всіх інгредієнтів в сковороду влийте збиті яйця. Зачекайте, поки нижній шар не схопиться, після чого накрийте кришкою і на повільному вогні доведіть омлет до готовності.
6. Коли омлет буде практично готовий, посипте його свіжою щойно нарізаною зеленню.
7. Тепер всі секрети, як приготувати омлет з грибами і помідорами, вам знайомі. Обов'язково спробуйте на сніданок це красиве і ситне блюдо.