Рецепт Омлет з баклажанами і помідорами фото

Омлет з баклажанами і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
Овочі, Баклажан, Яйця, Помідор
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок
Омлет

Додавши в омлет баклажани і помідори, у вас вийде змінити блюдо до невпізнання. Омлет дуже пишний, насичений і соковитий за рахунок овочів. Хороший і ситний сніданок вам забезпечений! рекомендую!

Впевнена, що з баклажанами омлет ви ще не готували. А виходить насправді дуже смачно. Коротко розповім, звідки у мене цей рецепт. Я дуже люблю омлети, краще сніданку для мене не придумаєш. Причому омлети люблю з різними добавками: з овочами, грибами, м'ясом і т.Д. Вкотре вирішивши приготувати собі омлет, я знайшла в холодильнику баклажан і подумала: "а чому б і ні? ». Швиденько знайшла в інтернеті рецепт, як приготувати омлет з баклажанами і помідорами (мені сподобалася сама ідея викладання баклажанів), і приступила до готування. Результат, скажу вам, мене вразив. Омлет вийшов досить незвичайним, але в той же час дуже смачним і ситним. Спробуйте і ви!

  • Яйце - 4 штуки
  • Помідори - 2 штуки
  • Баклажан - 1/2 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
омлет з баклажанами і помідорами - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі добре промийте.
омлет з баклажанами і помідорами - фото крок 2
Баклажани порізати кружальцями завтовшки 3-4 см.
омлет з баклажанами і помідорами - фото крок 3
Помідори також порізати тонкими кружечками.
омлет з баклажанами і помідорами - фото крок 4
У сковороді діаметром приблизно 22-24 см. Розігрійте олію, викладіть в неї кружечки баклажанів, смажте їх до золотистого кольору з одного боку. Потім переверніть, зверху покладіть кружальця помідорів і готуйте пару хвилин, щоб вони гарненько прогрілися.
омлет з баклажанами і помідорами - фото крок 5
Тим часом збийте яйця з молоком і сіллю, це можна робити ручним віночком, а можна скористатися для цієї справи міксером.
омлет з баклажанами і помідорами - фото крок 6
Залийте яєчної сумішшю овочі, накрийте сковороду кришкою, готуйте страву на повільному вогні близько 5 хвилин.
омлет з баклажанами і помідорами - фото крок 7
Готовий омлет викладіть на тарілку, щоб кружечки баклажанів виявилися зверху. За бажанням можете прикрасити дрібно рубаною зеленню або улюбленим соусом. Їжте із задоволенням!

Схожі рецепти