Омлет з баклажанами і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Додавши в омлет баклажани і помідори, у вас вийде змінити блюдо до невпізнання. Омлет дуже пишний, насичений і соковитий за рахунок овочів. Хороший і ситний сніданок вам забезпечений! рекомендую!
Впевнена, що з баклажанами омлет ви ще не готували. А виходить насправді дуже смачно. Коротко розповім, звідки у мене цей рецепт. Я дуже люблю омлети, краще сніданку для мене не придумаєш. Причому омлети люблю з різними добавками: з овочами, грибами, м'ясом і т.Д. Вкотре вирішивши приготувати собі омлет, я знайшла в холодильнику баклажан і подумала: "а чому б і ні? ». Швиденько знайшла в інтернеті рецепт, як приготувати омлет з баклажанами і помідорами (мені сподобалася сама ідея викладання баклажанів), і приступила до готування. Результат, скажу вам, мене вразив. Омлет вийшов досить незвичайним, але в той же час дуже смачним і ситним. Спробуйте і ви!
- Яйце - 4 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Баклажан - 1/2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки