Омлет з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете порадувати себе або близьких не тільки смачним, але і оригінальним сніданком, то пропоную вашій увазі омлет з фаршем. Це - просте, красиве і дуже апетитне блюдо.
Звичайна яєчня може здатися занадто нудним, тоді доводиться експериментувати на кухні. Омлет з фаршем - одна з таких варіацій. За допомогою детальних інструкцій приготувати цю страву зможе навіть новачок в кулінарії.
- Яйця - 1 штука
- Фарш - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Спеції - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
1. Рецепт приготування омлету з фаршем слід почати з м'яса. Його необхідно вимити, просушити і пропустити через м'ясорубку. Додати до фаршу цибулю, часник, сіль, перець і спеції. Якщо фарш занадто рідкий, можна додати трохи борошна або панірувальних сухарів.
2. З фаршу сформувати тонкий корж і викласти її в глибоку миску.
3. В окрему ємність вбити яйце. На одну порцію цілком достатньо 1 яйця, але можна взяти і більше.
4. Додати дрібку солі (можна поперчити трохи) і збити міксером або віночком.
5. М'ясну корж залити яйцем і добре промокнути її. Саме час розігріти на сковороді рослинне або вершкове масло.
6. Акуратно перекласти вміст миски на сковороду так, щоб м'ясна коржик була на середині омлету.
7. Накрити сковороду кришкою і смажити на повільному вогні до золотистого кольору. Потім перевернути млинець і смажити знову під закритою кришкою.
8. Готовий омлет з фаршем в домашніх умовах можна подавати відразу. Ще можна згорнути його рулетом і розрізати на 2 частини. Подавати його можна присипавши сиром або зі свіжими овочами.