Рецепт Омлет з фаршем фото

Омлет з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш, Яйця
Пісні страви
На сніданок
Омлет

Якщо хочете порадувати себе або близьких не тільки смачним, але і оригінальним сніданком, то пропоную вашій увазі омлет з фаршем. Це - просте, красиве і дуже апетитне блюдо.

Звичайна яєчня може здатися занадто нудним, тоді доводиться експериментувати на кухні. Омлет з фаршем - одна з таких варіацій. За допомогою детальних інструкцій приготувати цю страву зможе навіть новачок в кулінарії.

  • Яйця - 1 штука
  • Фарш - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Спеції - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
омлет з фаршем - фото крок 1
1. Рецепт приготування омлету з фаршем слід почати з м'яса. Його необхідно вимити, просушити і пропустити через м'ясорубку. Додати до фаршу цибулю, часник, сіль, перець і спеції. Якщо фарш занадто рідкий, можна додати трохи борошна або панірувальних сухарів.
омлет з фаршем - фото крок 2
2. З фаршу сформувати тонкий корж і викласти її в глибоку миску.
омлет з фаршем - фото крок 3
3. В окрему ємність вбити яйце. На одну порцію цілком достатньо 1 яйця, але можна взяти і більше.
омлет з фаршем - фото крок 4
4. Додати дрібку солі (можна поперчити трохи) і збити міксером або віночком.
омлет з фаршем - фото крок 5
5. М'ясну корж залити яйцем і добре промокнути її. Саме час розігріти на сковороді рослинне або вершкове масло.
омлет з фаршем - фото крок 6
6. Акуратно перекласти вміст миски на сковороду так, щоб м'ясна коржик була на середині омлету.
омлет з фаршем - фото крок 7
7. Накрити сковороду кришкою і смажити на повільному вогні до золотистого кольору. Потім перевернути млинець і смажити знову під закритою кришкою.
омлет з фаршем - фото крок 8
8. Готовий омлет з фаршем в домашніх умовах можна подавати відразу. Ще можна згорнути його рулетом і розрізати на 2 частини. Подавати його можна присипавши сиром або зі свіжими овочами.

Схожі рецепти