Рецепт Омлет з фаршем по-арабськи фото

Омлет з фаршем по-арабськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Зелень , Фарш , Яйця , Молоко
Пісні страви
На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Вам подобається готувати зі звичайних інгредієнтів і в результаті отримувати смачне і ситне блюдо? Цей рецепт якраз з цієї категорії. Омлет відмінно підійде для обіду або ситної вечері. Буде смачно!

Опис приготування:

Хочете дізнатися, як приготувати омлет з фаршем по-арабськи? Немає нічого простіше, особливо якщо у вашому холодильнику вже є обсмажений до готовності фарш. Ця страва відмінно підійде для ситної вечері або в якості другої страви на обід. Омлет можна приготувати і на сковороді, але в цьому випадку краще візьміть половину інгредієнтів. Вибирайте, який спосіб вам більше підходить, і готуйте!

  • Фарш м'ясний - 150 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець болгарський - 1/4 штуки
  • Борошно пшеничне - 1, 5 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 15 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1/3 чайних ложки
  • Приправа для м'яса - 0, 5 чайних ложки
  • Зелена цибуля - 20 грам (і кріп)
омлет з фаршем по-арабськи - фото крок 1
М'ясний фарш викладаємо на розігріту з рослинним маслом сковороду і обсмажуємо до зміни кольору.
омлет з фаршем по-арабськи - фото крок 2
Дрібно наріжемо ріпчаста цибуля і болгарський перець, додамо до фаршу на сковороду. Можна трошки посолити.
омлет з фаршем по-арабськи - фото крок 3
Додамо дрібку чорного перцю і улюблену приправу для м'яса, перемішаємо і обсмажуємо до повної готовності м'яса. Остужаем.
омлет з фаршем по-арабськи - фото крок 4
Наливаємо в миску молоко, додамо яйця, сіль і чорний перець. Збиваємо віночком пару хвилин. Змішуємо борошно з крохмалем і додаємо в молочно-яєчну суміш. Збиваємо до однорідності.
омлет з фаршем по-арабськи - фото крок 5
Додаємо дрібно нарізані зелену цибулю з кропом, а також м'ясний фарш.
омлет з фаршем по-арабськи - фото крок 6
Форму для запікання змащуємо вершковим маслом, виливаємо омлетний напівфабрикат.
омлет з фаршем по-арабськи - фото крок 7
Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 30. Омлет буде пишним, але після вилучення з духовки трохи осяде.
омлет з фаршем по-арабськи - фото крок 8
Подаємо до столу гарячим, зі свіжими овочами та зеленню. Смачного!

Схожі рецепти