Омлет з фаршем по-арабськи
(покроковий рецепт з фото)
Вам подобається готувати зі звичайних інгредієнтів і в результаті отримувати смачне і ситне блюдо? Цей рецепт якраз з цієї категорії. Омлет відмінно підійде для обіду або ситної вечері. Буде смачно!
Хочете дізнатися, як приготувати омлет з фаршем по-арабськи? Немає нічого простіше, особливо якщо у вашому холодильнику вже є обсмажений до готовності фарш. Ця страва відмінно підійде для ситної вечері або в якості другої страви на обід. Омлет можна приготувати і на сковороді, але в цьому випадку краще візьміть половину інгредієнтів. Вибирайте, який спосіб вам більше підходить, і готуйте!
- Фарш м'ясний - 150 грам
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець болгарський - 1/4 штуки
- Борошно пшеничне - 1, 5 Ст. Ложки
- Крохмаль - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 15 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1/3 чайних ложки
- Приправа для м'яса - 0, 5 чайних ложки
- Зелена цибуля - 20 грам (і кріп)
М'ясний фарш викладаємо на розігріту з рослинним маслом сковороду і обсмажуємо до зміни кольору.
Дрібно наріжемо ріпчаста цибуля і болгарський перець, додамо до фаршу на сковороду. Можна трошки посолити.
Додамо дрібку чорного перцю і улюблену приправу для м'яса, перемішаємо і обсмажуємо до повної готовності м'яса. Остужаем.
Наливаємо в миску молоко, додамо яйця, сіль і чорний перець. Збиваємо віночком пару хвилин. Змішуємо борошно з крохмалем і додаємо в молочно-яєчну суміш. Збиваємо до однорідності.
Додаємо дрібно нарізані зелену цибулю з кропом, а також м'ясний фарш.
Форму для запікання змащуємо вершковим маслом, виливаємо омлетний напівфабрикат.
Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 30. Омлет буде пишним, але після вилучення з духовки трохи осяде.
Подаємо до столу гарячим, зі свіжими овочами та зеленню. Смачного!