Плов по-арабськи
(покроковий рецепт з фото)
Існує велика кількість рецептів приготування плову по-арабськи. Такий плов готується з баранини або курки. Відрізняється він тим, що м'ясо і рис готуються окремо і з'єднуються тільки в кінці.
Плов по-арабськи досить нехитре блюдо. Готується він дуже просто, а результат просто чудовий! Можете самі в цьому переконатися!
- Мал - 2 склянки
- Курка - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штук
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Ізюм - За смаком
- Вода - 2 L
- Рослинна олія - 50 грам
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Курку наріжте на шматочки і відваріть.
Потім обсмажте.
Цибулю дрібно наріжте. Моркву натріть на тертці.
Додайте до м'яса. Обсмажте все разом 5-7 хвилин.
Рис відварити до готовності.
Додайте рис до м'яса.
Перемішайте і прогрійте все разом. За бажанням в плов можна додати родзинки, горіхи, сухофрукти.
Викладіть плов на велике блюдо і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!