Рецепт Плов по-арабськи фото

Плов по-арабськи
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Східна кухня
Крупи , Мал
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Існує велика кількість рецептів приготування плову по-арабськи. Такий плов готується з баранини або курки. Відрізняється він тим, що м'ясо і рис готуються окремо і з'єднуються тільки в кінці.

Опис приготування:

Плов по-арабськи досить нехитре блюдо. Готується він дуже просто, а результат просто чудовий! Можете самі в цьому переконатися!

  • Мал - 2 склянки
  • Курка - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штук
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Ізюм - За смаком
  • Вода - 2 L
  • Рослинна олія - 50 грам
плов по-арабськи - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
плов по-арабськи - фото крок 2
Курку наріжте на шматочки і відваріть.
плов по-арабськи - фото крок 3
Потім обсмажте.
плов по-арабськи - фото крок 4
Цибулю дрібно наріжте. Моркву натріть на тертці.
плов по-арабськи - фото крок 5
Додайте до м'яса. Обсмажте все разом 5-7 хвилин.
плов по-арабськи - фото крок 6
Рис відварити до готовності.
плов по-арабськи - фото крок 7
Додайте рис до м'яса.
плов по-арабськи - фото крок 8
Перемішайте і прогрійте все разом. За бажанням в плов можна додати родзинки, горіхи, сухофрукти.
плов по-арабськи - фото крок 9
Викладіть плов на велике блюдо і подавайте до столу.
Смачного!

Схожі рецепти