Омлет з м'ясним фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати ситний омлет з м'ясним фаршем можна і на сніданок і на вечерю. Цей омлет я б назвала чоловічим стравою. Просто і ситно. На такому омлеті можна працювати цілий день! Приготувати омлет нескладно.
Омлет з м'ясним фаршем готуйте на сковороді з антипригарним покриттям. Спочатку обсмажте на ній фарш із зеленню і потім залийте готовий фарш яєчно-молочною сумішшю. Сковороду потрібно накрити кришкою і готувати приблизно вісім хвилин. Подавати омлет потрібно гарячим, з тостами. Дуже добре подати свіжі огірки і помідори. Успіхів і приємного апетиту!
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 125 грам
- М'ясний фарш - 125 грам
- Рубана петрушка - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Олія - 1 Ст. Ложка
Підготувати продукти.
Яйця збити з молоком і спеціями.
М'ясо посмажити з зеленню.
Залити фарш яйцями.
Кілька хвилин і омлет готовий.
Смачного!