Омлет з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Влаштуйте собі і своїм близьким ситний сніданок і подайте омлет з беконом. Ми приготуємо начинку з бекону, а потім спечемо омлет у вигляді млинця. Начинку загорніть в омлет і подамо з овочами. Вкуснятина!
Омлет з беконом запікається на сковороді. До яйцям і бекону можна додати сир, овочі, зелень і інші інгредієнти на ваш розсуд.
- Яйця - 2-3 штук
- Сир тертий - 1/3 склянки
- Бекон нарізаний - 1/2 склянки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка (або рослинне)
- Сіль, перець - За смаком
1. Вбийте яйця в миску.
2. Шматочки бекону можна обсмажити, а можна і не смажити. В будь-якому випадку, перемішайте тертий або нарізаний сир з беконом.
3. Яйця сіль, поперчіть і збийте вінчиком або виделкою.
4. На сковороді розтопіть масло. Влийте збиті яйця.
5. Як тільки омлет злегка обсмажити, викладіть начинку з бекону та сиру в центр омлету.
6. Загорніть краї омлету до центру з начинкою. Прогрейте.
7. Омлет з беконом хороший із зеленню і овочами. Смачного!