Омлет з картоплею і беконом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт французького омлету з картоплею і беконом в сільському стилі зі смаженою картоплею, беконом і зеленню. Це відмінний варіант для любителів ситно поснідати для плідного трудового дня.
Секрет дивовижної популярності омлету криється в простоті його приготування і величезною варіації рецептів. Влаштуйте собі і своїм близьким ситний сніданок і подайте омлет з беконом і з тертою картоплею. Я часто готую такий омлет, ми його дуже любимо. Мені здається нудним простий омлет з беконом, і я додаю в нього шпинат, цибуля для аромату. До яйцям і бекону можна додавати зелень і інші інгредієнти на ваш розсуд.
- Бекон - 8 скибочок
- Яйце - 7 штук
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля - 1/2 штуки
- Шпинат - 1, 5 склянки
- Кокосове молоко - 1/4 склянки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Обсмажте бекон 4-6 хвилин. У тій же сковороді протушкувати цибулю і шпинат протягом 5 хвилин.
2. Обсмажте терту картоплю до готовності в оливковій олії, солі і перо.
3. Змішайте цибулю, шпинат, картопля і бекон в одній сковороді.
4. Збийте яйця і молоко, влийте суміш на сковороду і посмажте омлет.