Омлет в духовці з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Цей омлет в духовці з куркою в домашніх умовах я часто готую своїм домашнім на сніданок. Зусиль, здавалося б, мінімум, зате захоплень - хоч греблю гати! Аромат швидко піднімає всіх з ліжка, раджу!
Цей простий рецепт омлету в духовці з куркою подобається всім без винятку! Навіть мій друг - спортсмен, який харчується завжди правильно, оціни такий простий білковий сніданок! Та й хто встоїть - особисто мене завжди найбільше залучаємо саме незвичайна подача омлет! Класика в новому виконанні, спробуйте!
- Курка копчена - 100 грам (можна замінити відвареної або підсмаженої - за смаком)
- Яйця - 4 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Спеції - За смаком
- Вершкове масло - 50 грам (змащуємо форму перед запіканням)
1. Курку, якщо потрібно, варимо або смажимо і охолоджуємо. Яйця змішаємо з молоком і спеціями, і ретельно збиваємо до однорідності.
2. Курку подрібнюємо і викладаємо на дно форми. Омлет швидше приготується, якщо його запікати в маленьких формочках. Заливаємо яєчної сумішшю і відправимо в духовку.
3. Запікаємо 20 хвилин при високій температурі, але духовку не відкривати, не те омлет опаде. Далі дивимося - якщо верх зарум'яниться, дістаємо, перевертаємо формочки і можна подавати!