Омлет з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Омлет - неймовірно популярний і просте в приготуванні блюдо, яке кожен хоч раз пробував готувати! У цьому рецепті омлет готується з курячою грудкою, цибулею і зеленню. Рекомендую приготувати!
До вашої уваги - простий рецепт приготування омлету з куркою. Омлет готується дуже просто. Спершу обсмажується цибуля з куркою, потім вони змішуються з яєчною масою і смажаться на сковороді до готовності. Готовий омлет відмінно підходить на сніданок або легка вечеря. Гарного дня!
- Яйця - 4 штуки
- Куряча грудка - 1 штука (відварна)
- Luk-salotų - 1 штука
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Зелень - 1 За смаком
Змішуємо яйця з молоком, солимо.
Збиваємо і додаємо подрібнену зелень. Перемішуємо.
Відварну курячу грудку нарізаємо невеликими шматочками.
Обсмажуємо подрібнену цибулю на вершковому маслі до м'якості і прозорості.
Додаємо шматочки курки, сіль і перець. Готуємо 1 хвилину.
Перекладаємо гарячий цибулю і курку в яєчну масу, ретельно перемішуємо. Продовжуємо готувати омлет на вершковому маслі, виливши яєчну масу з цибулею і м'ясом на сковороду.
Як тільки маса схопиться і стане злегка золотавою - блюдо готово! Смачного!