Омлет по-тайськи
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, золотисто-коричневий омлет по-тайськи - оригінальне блюдо на початку робочого (або вихідного) дня. Незважаючи на настільки дивовижну назву, лякатися нема чого - рецепт приготування дуже простий.
Класичний рецепт омлету по-тайськи дуже простий, готується це блюдо дуже швидко. Виходить омлет пухнастим і ніжним, з хрусткими краями. Зазвичай готовий омлет подається разом з рисом, але можна зробити начинку з м'яса і зелені і загорнути конвертиком. Цей рецепт допоможе вам приготувати омлет по-тайськи в домашніх умовах. Уважно читаємо і приступаємо:
1. Ставимо розігрівати вок або глибоку сковорідку, наливаємо в неї масло.
2. Яйця для омлету повинні бути кімнатної температури. Розбиваємо їх в глибоку миску, додаємо лимонний сік, рибний соус і злегка збиваємо вінчиком до легкої і повітряної пінки.
3. Всипаємо в яєчну суміш рисове борошно і ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок.
4. Масло в воке має прогрітися до високої температури. Як тільки воно прогрілося, вливаємо яєчну суміш.
5. Смажимо омлет по 20 секунд з кожної сторони.
Подаємо відразу ж, як омлет приготувався. Приємного!
- Яйця - 2 штуки
- Лимонний сік - 1/2 чайних ложки
- Рибний соус - 1 Чайна ложка
- Рисове борошно - 1 Ст. Ложка (можна замінити крохмалем)
- Рослинна олія - 3/4 склянки
1. Ставимо розігрівати вок або глибоку сковорідку, наливаємо в неї масло.
2. Яйця для омлету повинні бути кімнатної температури. Розбиваємо їх в глибоку миску, додаємо лимонний сік, рибний соус і злегка збиваємо вінчиком до легкої і повітряної пінки.
3. Всипаємо в яєчну суміш рисове борошно і ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок.
4. Масло в воке має прогрітися до високої температури. Як тільки воно прогрілося, вливаємо яєчну суміш.
5. Смажимо омлет по 20 секунд з кожної сторони.
Подаємо відразу ж, як омлет приготувався. Приємного!