Рецепт Омлет по-тайськи фото

Омлет по-тайськи
(покроковий рецепт з фото)

Яйця
Дієтичне харчування
На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Легкий, золотисто-коричневий омлет по-тайськи - оригінальне блюдо на початку робочого (або вихідного) дня. Незважаючи на настільки дивовижну назву, лякатися нема чого - рецепт приготування дуже простий.

Опис приготування:

Класичний рецепт омлету по-тайськи дуже простий, готується це блюдо дуже швидко. Виходить омлет пухнастим і ніжним, з хрусткими краями. Зазвичай готовий омлет подається разом з рисом, але можна зробити начинку з м'яса і зелені і загорнути конвертиком. Цей рецепт допоможе вам приготувати омлет по-тайськи в домашніх умовах. Уважно читаємо і приступаємо:

1. Ставимо розігрівати вок або глибоку сковорідку, наливаємо в неї масло.

2. Яйця для омлету повинні бути кімнатної температури. Розбиваємо їх в глибоку миску, додаємо лимонний сік, рибний соус і злегка збиваємо вінчиком до легкої і повітряної пінки.

3. Всипаємо в яєчну суміш рисове борошно і ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок.

4. Масло в воке має прогрітися до високої температури. Як тільки воно прогрілося, вливаємо яєчну суміш.

5. Смажимо омлет по 20 секунд з кожної сторони.

Подаємо відразу ж, як омлет приготувався. Приємного!

  • Яйця - 2 штуки
  • Лимонний сік - 1/2 чайних ложки
  • Рибний соус - 1 Чайна ложка
  • Рисове борошно - 1 Ст. Ложка (можна замінити крохмалем)
  • Рослинна олія - 3/4 склянки
Класичний рецепт омлету по-тайськи дуже простий, готується це блюдо дуже швидко. Виходить омлет пухнастим і ніжним, з хрусткими краями. Зазвичай готовий омлет подається разом з рисом, але можна зробити начинку з м'яса і зелені і загорнути конвертиком. Цей рецепт допоможе вам приготувати омлет по-тайськи в домашніх умовах. Уважно читаємо і приступаємо:

1. Ставимо розігрівати вок або глибоку сковорідку, наливаємо в неї масло.

2. Яйця для омлету повинні бути кімнатної температури. Розбиваємо їх в глибоку миску, додаємо лимонний сік, рибний соус і злегка збиваємо вінчиком до легкої і повітряної пінки.

3. Всипаємо в яєчну суміш рисове борошно і ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок.

4. Масло в воке має прогрітися до високої температури. Як тільки воно прогрілося, вливаємо яєчну суміш.

5. Смажимо омлет по 20 секунд з кожної сторони.

Подаємо відразу ж, як омлет приготувався. Приємного!

Схожі рецепти