Омлет по-Денверський
(покроковий рецепт з фото)
Омлет по-Денверський - страва, дуже популярне в західних регіонах Сполучених Штатів. Там це - один з найбільш широко поширених чоловічих сніданків. Швидкий в приготуванні і ситний.
Хочете приготувати оригінальне блюдо на сніданок? Я розповім вам, як приготувати омлет по-Денверський. Продукти для його приготування цілком доступні, якщо немає сиру чеддер, не турбуйтеся - цілком можна замінити його будь-яким іншим. Я сподіваюся, що рецепт омлету по-Денверський з фото допоможе вам здивувати і смачно нагодувати членів вашої родини. Приємного вам сніданку!
- Яйця - 4 штуки
- Шинка - 100 грам
- Перець солодкий зелений - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
- Сир чеддер - 100 грам
- Печериці - 100 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 2 щіпки
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
Дрібно нарізаємо печериці, перець і цибулю. Обсмажуємо на рослинному маслі хвилини 3-4. Солимо і перчимо.
Нарізаємо шинку маленькими кубиками і додаємо в сковороду з грибами і перцем. Смажимо хвилини 2. Потім весь вміст сковорідки викладаємо в миску. Туди ж натираємо на крупній тертці сир і перемішуємо.
Збиваємо виделкою 2 яйця, додаємо дрібку солі. Чи не стараючись зі збивання - нам просто потрібно все добре перемішати. На розігріту сковороду з вершковим маслом виливаємо нашу базіку з яєць. Через кілька секунд лопаткою рівномірно розподіляємо яйця по сковорідці.
Коли яєчна суміш залишиться рідкуватий тільки по центру, викладаємо на половину омлету половину суміші шинки, перцю, грибів і натертого на крупній тертці сиру. Складаємо омлет навпіл і готуємо до тих пір, поки сир не розплавиться. Можна перевернути омлет один раз. Ось і готова одна порція омлету. Точно так же готуємо і другу:)