Рецепт Омлет по-Денверський фото

Омлет по-Денверський
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Яйця
Дієтичне харчування
На сніданок
Омлет

Омлет по-Денверський - страва, дуже популярне в західних регіонах Сполучених Штатів. Там це - один з найбільш широко поширених чоловічих сніданків. Швидкий в приготуванні і ситний.

Хочете приготувати оригінальне блюдо на сніданок? Я розповім вам, як приготувати омлет по-Денверський. Продукти для його приготування цілком доступні, якщо немає сиру чеддер, не турбуйтеся - цілком можна замінити його будь-яким іншим. Я сподіваюся, що рецепт омлету по-Денверський з фото допоможе вам здивувати і смачно нагодувати членів вашої родини. Приємного вам сніданку!

  • Яйця - 4 штуки
  • Шинка - 100 грам
  • Перець солодкий зелений - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
  • Сир чеддер - 100 грам
  • Печериці - 100 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 2 щіпки
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
омлет по-Денверський - фото крок 1
Дрібно нарізаємо печериці, перець і цибулю. Обсмажуємо на рослинному маслі хвилини 3-4. Солимо і перчимо.
омлет по-Денверський - фото крок 2
Нарізаємо шинку маленькими кубиками і додаємо в сковороду з грибами і перцем. Смажимо хвилини 2. Потім весь вміст сковорідки викладаємо в миску. Туди ж натираємо на крупній тертці сир і перемішуємо.
омлет по-Денверський - фото крок 3
Збиваємо виделкою 2 яйця, додаємо дрібку солі. Чи не стараючись зі збивання - нам просто потрібно все добре перемішати. На розігріту сковороду з вершковим маслом виливаємо нашу базіку з яєць. Через кілька секунд лопаткою рівномірно розподіляємо яйця по сковорідці.
омлет по-Денверський - фото крок 4
Коли яєчна суміш залишиться рідкуватий тільки по центру, викладаємо на половину омлету половину суміші шинки, перцю, грибів і натертого на крупній тертці сиру. Складаємо омлет навпіл і готуємо до тих пір, поки сир не розплавиться. Можна перевернути омлет один раз. Ось і готова одна порція омлету. Точно так же готуємо і другу:)

Схожі рецепти