Олів'є-роли
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.
Навіть таке традиційне блюдо, як"Олів'є" , можна подати дуже оригінальним способом. Тут ви дізнаєтеся, як приготувати Олів'є-роли, дуже красиву і акуратну закуску, яка прикрасить ваш стіл.
Опис приготування:
Найсмачніші закуски насправді є і найпростішими. Якщо вам вже неабияк набридло готувати традиційний"Олів'є" на кожне свято, пропоную вам приготувати Олів'є-роли, дуже оригінальну закуску, яка прикрасить ваш святковий стіл і приємно здивує ваших близьких і гостей. Ви можете використовувати не тільки цибулю-шалот, але і звичайний ріпчаста білий лук, а замість перепелиних яєць взяти курячі. Рекомендую купувати вже нарізану на смужки сьомгу, так буде швидше і зручніше загортати її в рулети.
- Суміш для"Олів'є" - 300 грам
- Слабосолона сьомга - 200 грам
- Перепелині яйця - 3-5 штук (або курячі)
- Luk-salotų - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Суміш для"Олів'є" (картопля, морква, корнішони і фільми) відкиньте на сито, щоб з неї стекла зайва рідина. Лук-шалот або цибулю-порей подрібніть на маленькі кубики і додайте до салату.
2. Перепелині або курячі яйця відваріть і очистіть. Наріжте дрібними шматочками і додайте до салату. Додайте майонез, сіль і перець за смаком, добре перемішайте.
3. Сьомгу наріжте на тонкі смужки і скрутіть з них рулети так, щоб всередину можна було викласти начинку. В рулетики з сьомги викладіть салат з допомогою ложки. Прикрасьте зеленню. Смачного!