Рецепт Олів'є-роли фото

Олів'є-роли
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Сьомга
Пісні страви, Роздільне харчування
На швидку руку, На святковий стіл, День народження, Фуршет
Страви з начинкою, Роли

Навіть таке традиційне блюдо, як "олів'є", можна подати дуже оригінальним способом. Тут ви дізнаєтеся, як приготувати Олів'є-роли, дуже красиву і акуратну закуску, яка прикрасить ваш стіл.

Найсмачніші закуски насправді є і найпростішими. Якщо вам вже неабияк набридло готувати традиційний "олів'є" на кожне свято, пропоную вам приготувати Олів'є-роли, дуже оригінальну закуску, яка прикрасить ваш святковий стіл і приємно здивує ваших близьких і гостей. Ви можете використовувати не тільки цибулю-шалот, але і звичайний ріпчаста білий лук, а замість перепелиних яєць взяти курячі. Рекомендую купувати вже нарізану на смужки сьомгу, так буде швидше і зручніше загортати її в рулети.

  • Суміш для "олів'є" - 300 грам
  • Слабосолона сьомга - 200 грам
  • Перепелині яйця - 3-5 штук (або курячі)
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Кріп - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком

Схожі рецепти