Олів'є-роли
(покроковий рецепт з фото)
Навіть таке традиційне блюдо, як "олів'є", можна подати дуже оригінальним способом. Тут ви дізнаєтеся, як приготувати Олів'є-роли, дуже красиву і акуратну закуску, яка прикрасить ваш стіл.
Найсмачніші закуски насправді є і найпростішими. Якщо вам вже неабияк набридло готувати традиційний "олів'є" на кожне свято, пропоную вам приготувати Олів'є-роли, дуже оригінальну закуску, яка прикрасить ваш святковий стіл і приємно здивує ваших близьких і гостей. Ви можете використовувати не тільки цибулю-шалот, але і звичайний ріпчаста білий лук, а замість перепелиних яєць взяти курячі. Рекомендую купувати вже нарізану на смужки сьомгу, так буде швидше і зручніше загортати її в рулети.
- Суміш для "олів'є" - 300 грам
- Слабосолона сьомга - 200 грам
- Перепелині яйця - 3-5 штук (або курячі)
- Luk-salotų - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком