Рецепт Олів'є-роли фото

Олів'є-роли
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
Пісні страви , Роздільне харчування
На швидку руку , На святковий стіл , День народження , Фуршет
Страви з начинкою , Роли
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Навіть таке традиційне блюдо, як"Олів'є" , можна подати дуже оригінальним способом. Тут ви дізнаєтеся, як приготувати Олів'є-роли, дуже красиву і акуратну закуску, яка прикрасить ваш стіл.

Опис приготування:

Найсмачніші закуски насправді є і найпростішими. Якщо вам вже неабияк набридло готувати традиційний"Олів'є" на кожне свято, пропоную вам приготувати Олів'є-роли, дуже оригінальну закуску, яка прикрасить ваш святковий стіл і приємно здивує ваших близьких і гостей. Ви можете використовувати не тільки цибулю-шалот, але і звичайний ріпчаста білий лук, а замість перепелиних яєць взяти курячі. Рекомендую купувати вже нарізану на смужки сьомгу, так буде швидше і зручніше загортати її в рулети.

  • Суміш для"Олів'є" - 300 грам
  • Слабосолона сьомга - 200 грам
  • Перепелині яйця - 3-5 штук (або курячі)
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Кріп - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
олів'є-роли - фото крок 1
1. Суміш для"Олів'є" (картопля, морква, корнішони і фільми) відкиньте на сито, щоб з неї стекла зайва рідина. Лук-шалот або цибулю-порей подрібніть на маленькі кубики і додайте до салату.
олів'є-роли - фото крок 2
2. Перепелині або курячі яйця відваріть і очистіть. Наріжте дрібними шматочками і додайте до салату. Додайте майонез, сіль і перець за смаком, добре перемішайте.
олів'є-роли - фото крок 3
3. Сьомгу наріжте на тонкі смужки і скрутіть з них рулети так, щоб всередину можна було викласти начинку. В рулетики з сьомги викладіть салат з допомогою ложки. Прикрасьте зеленню. Смачного!

Схожі рецепти