«Олів'є» класичний зі свіжим огірком
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам належить готувати салат з майонезом, то згадайте, що найпопулярнішим в нашій країні можна назвати "олів'є", який готують за класичним рецептом, в тому числі зі свіжим огірком.
Мабуть, складно знайти в нашій країні господиню, яка не знайома з тим, як приготувати "олів'є" класичний зі свіжим огірком. Але відомо, що у кожної з них є свій власний рецепт і невеликі нюанси, які роблять це блюдо несхожим на те, що приготувала подруга. Так і в цьому рецепті, який зараз перед вами. Спробуйте приготувати за таким варіантом.
- Варена ковбаса - 200 грам
- Картопля - 5 штук
- Морква - 1 штука
- Яйця курячі - 6 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Огірки свіжі - 3 штуки
- Горошок консервований - 300 грам
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Майонез - 300 грам
3. Зварену картоплю обдайте холодною водою для кращого очищення. Потім почистіть від шкірки і наріжте кубиками.
6. Відварені круто і охолоджені яйця очистіть від шкаралупи. Поріжте їх кубиками такого ж розміру, як і інші компоненти.
9. Відкрийте консервований горошок. Злийте з нього розсіл. У глибокий посуд покладіть всі інгредієнти, додайте горошок. Посолити салат, гарненько перемішайте. Заправте майонезом і знову ретельно перемішайте. Салат готовий!