Рецепт «Олів'є» класичний зі свіжим огірком фото

«Олів'є» класичний зі свіжим огірком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Бобові, Яйця, Огірок, Горох, Ковбаса, Консервований горошок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Святковий обід, Новий рік
Салати, Салат олів'є

Якщо вам належить готувати салат з майонезом, то згадайте, що найпопулярнішим в нашій країні можна назвати "олів'є", який готують за класичним рецептом, в тому числі зі свіжим огірком.

Мабуть, складно знайти в нашій країні господиню, яка не знайома з тим, як приготувати "олів'є" класичний зі свіжим огірком. Але відомо, що у кожної з них є свій власний рецепт і невеликі нюанси, які роблять це блюдо несхожим на те, що приготувала подруга. Так і в цьому рецепті, який зараз перед вами. Спробуйте приготувати за таким варіантом.

  • Варена ковбаса - 200 грам
  • Картопля - 5 штук
  • Морква - 1 штука
  • Яйця курячі - 6 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Огірки свіжі - 3 штуки
  • Горошок консервований - 300 грам
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Майонез - 300 грам
3. Зварену картоплю обдайте холодною водою для кращого очищення. Потім почистіть від шкірки і наріжте кубиками.
6. Відварені круто і охолоджені яйця очистіть від шкаралупи. Поріжте їх кубиками такого ж розміру, як і інші компоненти.
9. Відкрийте консервований горошок. Злийте з нього розсіл. У глибокий посуд покладіть всі інгредієнти, додайте горошок. Посолити салат, гарненько перемішайте. Заправте майонезом і знову ретельно перемішайте. Салат готовий!

Схожі рецепти