Салат з шинкою і свіжим огірком
(покроковий рецепт з фото)
У холодильнику залишався невеликий шматочок шинки. Для бутербродів цього виявилося мало, тому вирішив додати її до салату. Розповім, як приготувати салат з шинкою і свіжим огірком.
Навіть звичайний овочевий салат можна урізноманітнити м'ясної складової. Під рукою не виявилося курки або іншого м'яса? Це зовсім не біда, підійде будь-яка ковбаса (копчена або варена), а також шинка. Особливо салат оцінять чоловіки, які люблять щодня їсти м'ясо.
- Капуста - 1 штука (коб)
- Огірки - 4 штуки
- Шинка - 300 грам
- Кукурудза консервована - 400 грам
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Майонез - 1/4 склянки
- Сіль - 1 щіпка
1. Мою огірки, зелень і капусту. Огірки нарізаю дрібними шматочками, капусту шаткую дрібно, зелень подрібнюю ножем. Шинку нарізаю невеликим кубиком. Зливаю воду з консервованої кукурудзи. Викладаю все подрібнені інгредієнти в миску.
2. Акуратно перемішую салат, додаю дрібку солі (в такому вигляді його можна зберігати кілька днів).
3. Заправляю салат майонезом і знову перемішую. Наполягаю 10-15 хвилин, а затем подаю. Смачного!