Салат зі свіжим огірком і редискою
(покроковий рецепт з фото)
Зимові салати вимагають деяку частку винахідливості. Пропоную Вашій увазі рецепт, як приготувати салат зі свіжим огірком і редискою. Салатик виходить легким, але не позбавленим пікантності.
Такий салат однозначно допоможе урізноманітнити ваш раціон і забезпечить необхідний запас вітамінів. Готується він легко і швидко, але досить оригінальна подача і незвичайне поєднання смаків приємно здивують ваших гостей. Смачного!
- Лимон - 1 штука
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2-3 зубчиків
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 50 грам
- Рукола - 20 грам
- Зелений салат - 30 грам
- Огірок - 1 штука
- Редис - 100 грам
1
Видавіть з лимона сік (2 столові ложки), а шкурку натріть на терку для отримання цедри (1 столова ложка).
2
Дрібно наріжте часник.
3
Змішайте цедру і сік лимона з оцтом, часником і цукром.
4
Додайте сіль і перець за смаком.
5
Повільно влийте, постійно перемішуючи, масло для отримання однорідної маси.
6
Огірок наріжте тоненькими кружальцями.
7
Редис натріть на великій тертці.
8
Рукколу і салат порвіть на досить великі частини.
9
Розкладіть зелень по тарілках. Зверху покладіть огірок і посипте редискою. Залийте соусом.