«Олів'є» французький
(покроковий рецепт з фото)
Ну хто не знає рецепт цього популярного і такого улюбленого багатьма поколіннями салату? У нашій країні це символ новорічного святкового столу. Згадаймо рецепт, як приготувати «Олів'є» французький.
Одні люблять готувати салат з вареною ковбасою, інші використовують куряче м'ясо, індиче, телятину, яловичину. Солоні огірочки можна замінити свіжими, а також додати зелень (кріп, петрушка, Зелена цибуля). Салат можна приготувати шарами або перемішати все. Перед подачею його наполягають в холодильнику.
- Картопля - 4-5 штук
- Морквина - 3 штуки
- Зелений горошок - 300 грам
- Яйця - 3 штуки
- Куряча грудка - 400 грам
- Артишок konservirovannиy - 140 грам
- Огірки - 3-4 штук
- Майонез - За смаком
- Кріп - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Маслини - За смаком