Рецепт «Олів'є» французький фото

«Олів'є» французький
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Картопля, Бобові, Курка, Яйця, Морква, Горох, Куряча грудка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Новий рік
Салати, Салат олів'є

Ну хто не знає рецепт цього популярного і такого улюбленого багатьма поколіннями салату? У нашій країні це символ новорічного святкового столу. Згадаймо рецепт, як приготувати «Олів'є» французький.

Одні люблять готувати салат з вареною ковбасою, інші використовують куряче м'ясо, індиче, телятину, яловичину. Солоні огірочки можна замінити свіжими, а також додати зелень (кріп, петрушка, Зелена цибуля). Салат можна приготувати шарами або перемішати все. Перед подачею його наполягають в холодильнику.

  • Картопля - 4-5 штук
  • Морквина - 3 штуки
  • Зелений горошок - 300 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Куряча грудка - 400 грам
  • Артишок konservirovannиy - 140 грам
  • Огірки - 3-4 штук
  • Майонез - За смаком
  • Кріп - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Маслини - За смаком

Схожі рецепти