Рецепт «Олів'є» французький фото

«Олів'є» французький
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Картопля , Бобові , Курка , Яйця , Морква , Горох , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік
Салати , Салат олів'є
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ну хто не знає рецепт цього популярного і такого улюбленого багатьма поколіннями салату? У нашій країні це символ новорічного святкового столу. Згадаймо рецепт, як приготувати «Олів'є» французький.

Опис приготування:

Одні люблять готувати салат з вареною ковбасою, інші використовують куряче м'ясо, індиче, телятину, яловичину. Солоні огірочки можна замінити свіжими, а також додати зелень (кріп, петрушка, Зелена цибуля). Салат можна приготувати шарами або перемішати все. Перед подачею його наполягають в холодильнику.

  • Картопля - 4-5 штук
  • Морквина - 3 штуки
  • Зелений горошок - 300 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Куряча грудка - 400 грам
  • Артишок konservirovannиy - 140 грам
  • Огірки - 3-4 штук
  • Майонез - За смаком
  • Кріп - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Маслини - За смаком
& Quot; Олів'є
1. Вимийте картоплю і моркву, відваріть до готовності. Відваріть в підсоленій воді заморожений зелений горошок. Вимийте зелень, а артишок наріжте невеликими шматочками. Відваріть яйця і остудіть їх. Курячі грудки наріжте шматочками і відваріть.
& Quot; Олів'є
2. Очистіть картоплю, морква і остудіть. Наріжте їх невеликими шматочками. Такими ж шматочками наріжте мариновані огірки і відварені яйця.
& Quot; Олів'є
3. У великій мисці змішайте всі відварені овочі, додайте зелений горошок, м'ясо, артишок, огірки.
& Quot; Олів'є
4. Подрібніть зелень і додайте її в салатник, не забудьте про відварних яйцях. Заправте салат невеликою кількістю майонезу, сіль і poperčite, перемішайте.
& Quot; Олів'є
5. Надішліть салат в холодильник на 1 час, потім подавайте прикрасивши маслинами.

Схожі рецепти