Рецепт «Олів'є» без заправки фото

«Олів'є» без заправки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Ковбаса , Варена ковбаса
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати , Салат олів'є
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Найпростіший спосіб полегшити улюблений салат по калорійності, прибрати з нього майонез! І скажу вам по секрету, це дуже навіть смачно - "Олів'є" без заправки! Пригощайтеся!

Опис приготування:

Овочі та яйця для салату я рекомендую відварити і остудити заздалегідь. Огірки можна брати мариновані, солоні або навіть свіжі. Ну і ще для більш меншою калорійністю можете замінити ковбасу на варену курячу грудку. А я розповім вам, як приготувати"Олів'є" без заправки.

  • Картопля - 2-3 штук (варений)
  • Морква - 1 штука (варена)
  • Огірки мариновані - 3-4 штук (або солоні)
  • Горошок зелений - 200 грам (консервований)
  • Варена ковбаса - 200 грам
  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
& Quot; Олів'є
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
& Quot; Олів'є
Варені картоплю та моркву очистіть і наріжте невеликими кубиками.
& Quot; Олів'є
Додайте нарізані огірки.
& Quot; Олів'є
Потім яйця і ковбасу.
& Quot; Олів'є
Горошок процідіть від розсолу і додайте в салат.
& Quot; Олів'є
Акуратно все перемішайте і посоліть за смаком. Можна подавати до столу!
& Quot; Олів'є
Смачного!

Схожі рецепти