«Олів'є» без горошку
(покроковий рецепт з фото)
Салат "олів'є" - мабуть, найпопулярніший на нашому столі. У класичному варіанті зелений горошок входить до його складу. Але і без горошку "олів'є" не втрачає своїх відмінних смакових якостей.
Пропоную свій улюблений рецепт салату "олів'є" з відварною куркою. Якою б якісною була варена ковбаса, натуральне м'ясо краще. В іншому рецепт цілком традиційний, тільки без зеленого горошку. Заправлений мій "олів'є" майонезом зі сметаною.
- Курка - 350 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Куряче яйце - 3 штуки
- Огірок - 1 штука (маринований)
- Цибуля салатна - 1 штука
- Майонез - 80 грам
- Крем - 60 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Маринований або солоний огірок наріжте дрібними кубиками.
Яйця зваріть, охолодитися і narež'te. Додайте в салат.
Курку відварити до готовності. Бульйон вам стане в нагоді. Відокремте м'ясо від кісток і шкірки, дрібно наріжте і додайте в салат.