Рецепт «Олів'є» без горошку фото

«Олів'є» без горошку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати, Салат олів'є

Салат "олів'є" - мабуть, найпопулярніший на нашому столі. У класичному варіанті зелений горошок входить до його складу. Але і без горошку "олів'є" не втрачає своїх відмінних смакових якостей.

Пропоную свій улюблений рецепт салату "олів'є" з відварною куркою. Якою б якісною була варена ковбаса, натуральне м'ясо краще. В іншому рецепт цілком традиційний, тільки без зеленого горошку. Заправлений мій "олів'є" майонезом зі сметаною.

  • Курка - 350 грам
  • Картопля - 2-3 штук
  • Морква - 1 штука
  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Огірок - 1 штука (маринований)
  • Цибуля салатна - 1 штука
  • Майонез - 80 грам
  • Крем - 60 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
Маринований або солоний огірок наріжте дрібними кубиками.
Яйця зваріть, охолодитися і narež'te. Додайте в салат.
Курку відварити до готовності. Бульйон вам стане в нагоді. Відокремте м'ясо від кісток і шкірки, дрібно наріжте і додайте в салат.

Схожі рецепти