«Олів'є» без горошку
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Салат"Олів'є" - мабуть, найпопулярніший на нашому столі. У класичному варіанті зелений горошок входить до його складу. Але і без горошку"Олів'є" не втрачає своїх відмінних смакових якостей.
Опис приготування:
Пропоную свій улюблений рецепт салату"Олів'є" з відварною куркою. Якою б якісною була варена ковбаса, натуральне м'ясо краще. В іншому рецепт цілком традиційний, тільки без зеленого горошку. Заправлений мій"Олів'є" майонезом зі сметаною.
- Курка - 350 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Куряче яйце - 3 штуки
- Огірок - 1 штука (маринований)
- Цибуля салатна - 1 штука
- Майонез - 80 грам
- Крем - 60 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування салату.
Картопля зваріть, охолодіть і дрібно наріжте. Викладіть в салатник.
Маринований або солоний огірок наріжте дрібними кубиками.
Салатний цибулю очистіть, помийте і дрібно наріжте. Додайте в салат.
Яйця зваріть, охолодитися і narež'te. Додайте в салат.
Морква відваріть, прохолодний, очистіть, дрібно наріжте.
Курку відварити до готовності. Бульйон вам стане в нагоді. Відокремте м'ясо від кісток і шкірки, дрібно наріжте і додайте в салат.
Заправте салат сметаною і майонезом.
Посоліть і поперчіть за смаком і перемішайте салат.
Салат"Олів'є" без горошку готовий. Подавайте на закуску.