Салат з горошку і кукурудзи
(покроковий рецепт з фото)
Сучасні господині дуже поважають страви з мінімальними витратами часу і продуктів. Пропоную саме такий рецепт. Потрібні інгредієнти завжди знайдуться в холодильнику. А по часу - лічені хвилини.
Запропоноване чергування шарів байдуже, але важливо, щоб між горошком і кукурудзою було хоча б 1 або 2 шару інших інгредієнтів. Фантазуйте!
- Горошок - 120 грам (консервований)
- Кукурудза - 120 грам (консервована)
- Яйця - 2 штуки
- Кріп - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Сир ковбасний - 80 грам (копчений)
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Яйця вбийте в миску, додайте дрібно нарізаний кріп, подрібнений часник і сіль. Добре розмішайте і збийте злегка виделкою.
Розігрійте сковороду, якщо необхідно додайте зовсім небагато масла. Налийте пару ложок яєчної маси і обсмажте з двох сторін млинець. Таким чином зробите з усією яєчною масою.
Млинці наріжте тонкою соломкою.
Сир натріть на дрібній тертці.
Візьміть салатник. На дно покладіть трохи соломки з яєчних млинців, змастіть майонезом, додайте кукурудзу.
Далі слідують шари з тертого сиру, майонезу і зеленого горошку.
Повторіть шари. Верх оформите кукурудзою, горошком і сиром. Салат можна подавати відразу ж після приготування.
Смачного!