Салат з горошку і яєць
(покроковий рецепт з фото)
Навіть коли в холодильнику мінімум інгредієнтів, то все одно з них можна придумати якусь страву. Так народжується багато несподіваних рецептів, а деякі з них входять в постійне сімейне меню.
Часто я так придумую прості салати, які швидко готуються. У мене завжди під рукою є яйця і майонез, а вже з цими продуктами поєднується багато смаків. Цього разу я розповідаю вам, як приготувати салат з горошку і яєць. Додавайте інші інгредієнти за бажанням. Головне, щоб вам сподобався результат.
- Горошок - 450 грам
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Перець болгарський, маринований - 3 Ст. Ложки
Горошок відварити в окропі протягом 5 хвилин. Остудіть його.
Дрібно наріжте очищену цибулю.
Відваріть яйця круто. Потім наріжте їх невеликими кубиками.
Ці інгредієнти змішайте. Додайте до них сіль і перець за смаком.
Потім додайте перець маринований.
Заправте салат майонезом. Перемішайте. Смачного!