Оладки з тофу
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся кращим рецептом оладок без яєць і молока! Я перепробувала багато варіантів, і це найсмачніші, ніжні і м'які оладки, які мені довелося приготувати.
Докладніше, як приготувати оладки без яєць і молока, я розповім нижче. Банан обов'язково беріть стиглий, це впливає на смак і консистенцію блюда. Цукор в тісто додайте за бажанням, або використовуйте цукрозамінник. Рослинна молоко можна замінити водою. Рецепт підійде для тих, хто поститься, алергіків і веганів. Тепер можна не позбавляти себе звичного страви, а насолоджуватися смачними оладками на сніданок!
- Тофу - 200 грам
- Рослинна молоко - 200 мілілітрів
- Банан - 1 штука
- Лимон - 1/2 штуки
- Цукор ванільний - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Борошно - 1/3 склянки
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте всі інгредієнти.
Подрібніть блендером банан, тофу, рослинне молоко, сік і цедру лимона до однорідної консистенції.
В іншій мисці змішайте борошно, розпушувач, ванільний цукор і щіпку солі.
З'єднайте рідкі і сухі інгредієнти разом. Тісто має вийти текучим, але не дуже рідким. При необхідності додайте ще трохи борошна.
Розігрійте сковороду з рослинним маслом на середньому вогні. Налийте порційно тісто. Смажте оладки по 2-3 хвилини з кожного боку до рум'яного кольору.
Оладки без яєць і молока готові, приємного вам апетиту!