Окунь в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Рибкою люблять ласувати не тільки кішечки. Пропоную на ваш огляд простий і швидкий рецепт приготування окуня в сметані. Ця страва - даний смакота. Спробуйте. Смак zamyaukaete!
Як приготувати окуня в сметані?
1. Насамперед приготуйте філе, якщо у вас під рукою тільки ціла рибина. Випатрайте її, чистий і Допомога. Позбавтеся від кісток. Філе окуня поріжте невеликими шматочками.
2. У широкій мисці приготуйте суміш - панірувальні сухарі, сіль і чорний мелений перець. Раджу завжди використовувати чорний мелений перець, його смак гораздно більш насиченим змеленого давно.
3. У сковороді нагрійте рослинну олію на середньо-високому вогні.
4. Шматочки окуня обваляйте в борошняної суміші і обсмажте до золотистої скоринки з усіх боків.
5. Цибулю очистіть, наріжте тонкими півкільцями.
6. Додайте цибулю до майже готової рибі і смажте його хвилин 8, помішуючи. Лук повинен бути м'яким. Вогонь під сковородою, якщо треба, понизьте.
7. Залийте рибу з цибулею сметаною, вогонь збавте до повільного, накрийте кришкою і млоїте ще хвилин п'ять.
При подачі блюдо можна прикрасити зеленню або подати його з оливками. Хорошим гарніром буде рис і картопля.
Окунь в сметані готовий!
Смачного!
- Філе окуня - 700-800 грам
- Сіль, перець - - За смаком
- Панірувальні сухарі - 4-6 Ст. Ложок
- Цибулина - 1 штука
- Крем - 250-300 мілілітрів
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
1. Насамперед приготуйте філе, якщо у вас під рукою тільки ціла рибина. Випатрайте її, чистий і Допомога. Позбавтеся від кісток. Філе окуня поріжте невеликими шматочками.
2. У широкій мисці приготуйте суміш - панірувальні сухарі, сіль і чорний мелений перець. Раджу завжди використовувати чорний мелений перець, його смак гораздно більш насиченим змеленого давно.
3. У сковороді нагрійте рослинну олію на середньо-високому вогні.
4. Шматочки окуня обваляйте в борошняної суміші і обсмажте до золотистої скоринки з усіх боків.
5. Цибулю очистіть, наріжте тонкими півкільцями.
6. Додайте цибулю до майже готової рибі і смажте його хвилин 8, помішуючи. Лук повинен бути м'яким. Вогонь під сковородою, якщо треба, понизьте.
7. Залийте рибу з цибулею сметаною, вогонь збавте до повільного, накрийте кришкою і млоїте ще хвилин п'ять.
При подачі блюдо можна прикрасити зеленню або подати його з оливками. Хорошим гарніром буде рис і картопля.
Окунь в сметані готовий!
Смачного!