Рецепт Окунь в сметані фото

Окунь в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Окунь
Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Рибкою люблять ласувати не тільки кішечки. Пропоную на ваш огляд простий і швидкий рецепт приготування окуня в сметані. Ця страва - даний смакота. Спробуйте. Смак zamyaukaete!

Опис приготування:

Як приготувати окуня в сметані?

1. Насамперед приготуйте філе, якщо у вас під рукою тільки ціла рибина. Випатрайте її, чистий і Допомога. Позбавтеся від кісток. Філе окуня поріжте невеликими шматочками.

2. У широкій мисці приготуйте суміш - панірувальні сухарі, сіль і чорний мелений перець. Раджу завжди використовувати чорний мелений перець, його смак гораздно більш насиченим змеленого давно.

3. У сковороді нагрійте рослинну олію на середньо-високому вогні.

4. Шматочки окуня обваляйте в борошняної суміші і обсмажте до золотистої скоринки з усіх боків.

5. Цибулю очистіть, наріжте тонкими півкільцями.

6. Додайте цибулю до майже готової рибі і смажте його хвилин 8, помішуючи. Лук повинен бути м'яким. Вогонь під сковородою, якщо треба, понизьте.

7. Залийте рибу з цибулею сметаною, вогонь збавте до повільного, накрийте кришкою і млоїте ще хвилин п'ять.

При подачі блюдо можна прикрасити зеленню або подати його з оливками. Хорошим гарніром буде рис і картопля.

Окунь в сметані готовий!

Смачного!


  • Філе окуня - 700-800 грам
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Панірувальні сухарі - 4-6 Ст. Ложок
  • Цибулина - 1 штука
  • Крем - 250-300 мілілітрів
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
Як приготувати окуня в сметані?

1. Насамперед приготуйте філе, якщо у вас під рукою тільки ціла рибина. Випатрайте її, чистий і Допомога. Позбавтеся від кісток. Філе окуня поріжте невеликими шматочками.

2. У широкій мисці приготуйте суміш - панірувальні сухарі, сіль і чорний мелений перець. Раджу завжди використовувати чорний мелений перець, його смак гораздно більш насиченим змеленого давно.

3. У сковороді нагрійте рослинну олію на середньо-високому вогні.

4. Шматочки окуня обваляйте в борошняної суміші і обсмажте до золотистої скоринки з усіх боків.

5. Цибулю очистіть, наріжте тонкими півкільцями.

6. Додайте цибулю до майже готової рибі і смажте його хвилин 8, помішуючи. Лук повинен бути м'яким. Вогонь під сковородою, якщо треба, понизьте.

7. Залийте рибу з цибулею сметаною, вогонь збавте до повільного, накрийте кришкою і млоїте ще хвилин п'ять.

При подачі блюдо можна прикрасити зеленню або подати його з оливками. Хорошим гарніром буде рис і картопля.

Окунь в сметані готовий!

Смачного!

Схожі рецепти