Огірки в часниковому соусі по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Роздільне харчування, Вагітним і годуючим
Це нехитра закуска з китайської кухні. Як і багато інших страви східної кухні, це містить в собі багато ароматних і пікантних спецій. Готувати просто, і салат виходить дуже смачним.
Пікантний салат на закуску. Поріжте очищені огірки, посипте сіллю, дайте трохи постояти, після чого злийте рідину. Додайте кільця цибулі, спеції і часник. Обсмажте на сковороді насіння кунжуту, потім додайте їх в салат. Перемішайте. Приберіть на годину в холодильник, потім подайте на стіл. Смачного!
- Огірок - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Оцет 9% - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Кунжут - 1, 5 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Червоний перець - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
Очистіть і поріжте соломкою огірки. Додати сіль, залиште на 15 хвилин, потім злийте рідину.
Поріжте цибулю півкільцями. До огіркам додайте цибулю, оцет, сіль, цукор, червоний перець і пропущений через прес часник.
Розігрійте на сковороді олію, і швидко обсмажте в ньому насіння кунжуту, постійно помішуючи.
Потім вилийте їх разом з маслом до огірків. Перемішайте. Приберіть салат на годину в холодильник, потім можете подавати на стіл.