Рецепт Огірки в часниковому соусі по-китайськи фото

Огірки в часниковому соусі по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Огірок, Часник
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Роздільне харчування, Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Салати

Це нехитра закуска з китайської кухні. Як і багато інших страви східної кухні, це містить в собі багато ароматних і пікантних спецій. Готувати просто, і салат виходить дуже смачним.

Пікантний салат на закуску. Поріжте очищені огірки, посипте сіллю, дайте трохи постояти, після чого злийте рідину. Додайте кільця цибулі, спеції і часник. Обсмажте на сковороді насіння кунжуту, потім додайте їх в салат. Перемішайте. Приберіть на годину в холодильник, потім подайте на стіл. Смачного!

  • Огірок - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Оцет 9% - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Кунжут - 1, 5 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Червоний перець - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
огірки в часниковому соусі по-китайськи - фото крок 1
Очистіть і поріжте соломкою огірки. Додати сіль, залиште на 15 хвилин, потім злийте рідину.
огірки в часниковому соусі по-китайськи - фото крок 2
Поріжте цибулю півкільцями. До огіркам додайте цибулю, оцет, сіль, цукор, червоний перець і пропущений через прес часник.
огірки в часниковому соусі по-китайськи - фото крок 3
Розігрійте на сковороді олію, і швидко обсмажте в ньому насіння кунжуту, постійно помішуючи.
огірки в часниковому соусі по-китайськи - фото крок 4
Потім вилийте їх разом з маслом до огірків. Перемішайте. Приберіть салат на годину в холодильник, потім можете подавати на стіл.

Схожі рецепти