Новорічний салат з печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Смачний салатик для новорічного столу я готувала з яловичої печінки з огірочками і картоплею. Заправлений майонезом, але можна зробити і зі сметаною з додаванням гірчиці. Дивіться рецепт!
Перед варінням досвідчені господині рекомендують вимочувати яловичу печінку в молоці. Ця проста хитрість дозволяє зробити печінку м'якшою і видалити гіркоту, яка може бути. Тільки після вимочування потрібно видаляти плівку. Покладіть печінку в холодну воду, додайте пару пучок солі, lukovichku, можна корінь петрушки, якщо є. Варіть до готовності. Зберіть салат шарами, перемазуючи кожен майонезом, сіль і перець чорний використовуйте за смаком. Готовий салат можна прибрати в холодильник до потрібного години, а оформити вже перед самим столом. Отже, читайте докладніше мій рецепт, розповім, як приготувати "новорічний салат з печінкою"!
- Яловича печінка - 500 грам
- Картопля - 400 грам
- Огірок маринований - 200 грам
- Горіхи волоські мелені - 0, 5 склянки
- Майонез - За смаком
- Зелень (кріп або петрушка) - За смаком
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком