Рецепт Ніжні Буллет по-берлінськи фото

Ніжні Буллет по-берлінськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо, Фарш
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фрикадельки

Найніжніші м'ясні кульки, запечені в духовці під молочним соусом з кмином. Для нас більш знайоме назва таких котлеток з телятини, як фрикадельки. Але в Берліні вони залишилися під ім'ям Bulette.

Дітям дуже подобаються такі маленькі м'ясні кульки. Тому мене відразу привернув цей рецепт. Дізнайтеся і ви, як приготувати Буллет по-берлінськи. Вони вийшли ніжними, просоченими вершковим соусом, з пряною ноткою кмину.

  • Фарш м'ясний - 300 грам (яловичина, качка)
  • Яйце - 1 штука
  • Хліб білий - 50 грам (сухий)
  • Молоко - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Помідор черрі - 10 штук
  • Квасоля стручкова - 50 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець мелений - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (для обжарки)
ніжні Буллет по-берлінськи - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Квасоля помийте, поставте відварити в окропі до м'якості протягом 15 хвилин.
ніжні Буллет по-берлінськи - фото крок 2
Фарш з'єднайте з сіллю, перцем, яйцем, вимоченими в молоці шматочками черствого хліба, ретельно вимісити.
ніжні Буллет по-берлінськи - фото крок 3
Змочіть руки водою і сформуйте з фаршу кульки. Обваляйте їх в борошні й обсмажте на розпеченому рослинному маслі до рум'яної скоринки з усіх боків.
ніжні Буллет по-берлінськи - фото крок 4
Додайте Буллет в жароміцної формі, між ними - помідори черрі і шматочки стручкової квасолі.
ніжні Буллет по-берлінськи - фото крок 5
На сковороді розтопіть вершкове масло, додайте тмин і борошно, перемішайте, нагрівайте до появи горіхового запаху. Влийте молоко і готуйте до загустіння соусу. Залийте їм Буллет і поставте запікати в духовку при 200 ° С 15 хвилин.
ніжні Буллет по-берлінськи - фото крок 6
Подавайте булетти гарячими з улюбленим гарніром. Смачного!

Схожі рецепти