Незвичайні котлетки
(покроковий рецепт з фото)
Такі котлети можуть сподобатися не всім, але вони, хто любить цікаві та оригінальні страви, обов'язково оцінять рецепт, як приготувати незвичайні котлетки. Є їх краще гарячими або теплими.
Можна використовувати свинячий фарш або індиче. Чорницю використовуйте свіжу або заморожену (попередньо розморозивши і видаливши зайву рідину). Котлетки можна подавати з гарніром, наприклад, з яєчнею або з скибочкою хліба. Можна використовувати готовий фарш або нарубати свіже м'ясо ножем, щоб зробити його самостійно.
- Шавлія - 1 штука
- Чебрець - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сіль, перець - За смаком
- Свинячий фарш - 450 грам
- Чорниця - 0, 5 склянки
- Кленовий сироп - 2-3 Ст. Ложок
- Чилі - 1 штука
1. Очистіть і дрібно нарубати зубчик часнику, шавлія і чебрець, подрібніть маленький чилі.
2. Викладіть в миску подрібнені інгредієнти, сіль, перець.
3. Додайте до травам чорницю і кленовий сироп.
4. Викладіть в миску до травам і ягодам свинячий фарш.
5. Гарненько перемішайте весь вміст миски.
6. Візьміть невелику частину фаршу і сформуйте з неї кульки.
7. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть м'ясні кульки, злегка притисніть кожен.
8. Обсмажуйте їх з кожного боку близько 3 хвилин.
9. Надішліть сковороду з котлетками в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте їх ще близько 7-10 хвилин.
10. Готові котлетки подавайте відразу після приготування.