Незвичайні млинці
(покроковий рецепт з фото)
Всі люблять млинці, їх роблять до сніданку, обіду, закуска, а ще й на десерт. Існують десятки хороших рецептів їх приготування. Пропоную цікавий спосіб, як приготувати незвичайні млинці.
Їду спершу люблять очима, а вже потім шлунком, саме тому важливий не тільки смак готового блюда, але і оригінальна подача, прикраса. Рецепт таких млинців - саме той варіант, коли і красиво, і смачно. На перший погляд здасться, що готувати їх дуже складно, але все ще простіше, ніж є насправді. Їх подають зі сметаною, кремом, медом або варенням.
- Борошно - 155 грам
- Вода - 375 мілілітрів
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Дріжджі - 1 Чайна ложка
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Яблука - 4 штуки
- Соняшникова олія - За смаком
- Цукрова пудра - За смаком
- Fizalis - За смаком
1. Готуємо тісто для млинців: підігріваємо 125 мілілітрів води, переливаємо в миску, додаємо 1 ложку сахара, дріжджі і залишаємо на 10 хвилин. Після зазначеного часу наливаємо решту воду, попередньо підігрів її, всипаємо заздалегідь просіяне борошно і розпушувач, перемішуємо і залишаємо настоюватися 20 хвилин.
2. Яблука миємо, очищаємо від шкірки і насіння, нарізаємо дрібними кубиками. На розпечену сковороду кладемо яблука, через 5 хвилин додаємо 3 ложки цукру, смажимо до золотистого кольору.
3. На розпечену сковороду наливаємо ополоником тісто, обсмажуємо до рум'яної скоринки тільки з одного боку, а потім перекладаємо його на дошку.
4. Кожен млинець кладемо поруч, в центр ложкою насипаємо начинку, починаємо згортати конвертиком: спершу стуляємо дві сторони, після цього підтягуємо до них ще дві.
5. Викладаємо готові млинці на тарілку, посипаємо їх цукровою пудрою і прикрашаємо ягодами фізалісу.