Найпростіший суп без м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.
Легкий, дієтичний і простий у приготуванні суп без м'яса. Підходить для дітей та дорослих, можна запропонувати такий суп малюкам від року.
Опис приготування:
Приготуйте на обід найпростіший суп без м'яса. Вам знадобляться овочі, яйце і зелень.
- Вода - 700 мілілітрів
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Кріп, петрушка - За смаком
- Сіль, чорний перець - За смаком
1. Приготуємо продукти для супу. Овочі вимити і очистити.
2. Наріжте картоплю шматочками або соломкою.
3. Цибулю і моркву поріжте невеликими шматочками.
4. У киплячу солону воду викладаємо овочі і варимо 20 хвилин.
5. Яйце збиваємо з дрібно нарізаною зеленню, сіллю, дрібкою перцю меленого чорного. Вилочкою ретельно збовтувати.
6. Заправка для супу готова.
7. Вливаємо дуже тонкою цівкою в суп яєчно-зелену суміш, постійно помішуючи суп ложкою, щоб яйце не згорнулося одним великим шматком. Проварюємо 1 хвилину. Суп готовий. Смачного!