Найпростіший хумус
(покроковий рецепт з фото)
Мало хто знає, як приготувати найпростіший хумус, тому сьогодні я розповім вам, як це зробити. Таку закуску можна приготувати з продуктів, які у вас вже є, а саме з сочевиці!
Хумус - відмінний варіант легкої в приготуванні закуски, але сьогодні я поділюся з вами досить нетрадиційним рецептом його приготування. Такий хумус можна приготувати, якщо у вас залишилося трохи сочевиці після обіду або вечері, так як саме сочевиця є головним інгредієнтом цієї страви. Раджу вам підсмажити часник перед приготуванням, так він віддасть більше аромату і смаку в готову страву. Смачного!
- Сочевиця відварена - 1 Склянка
- Часник - 3 зубчики
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Сік лимона - 1/2 штуки
- Сіль - За смаком
- Паприка - За смаком
1. Для початку обсмажте кілька зубчиків часнику на оливковій олії. Смажте буквально 1-2 хвилини, щоб часник не став надто гірким, а просто віддав свій аромат.
2. Далі сочевицю за допомогою блендера доведіть до стану пюре, додайте сік лимона, сіль, паприка, оливкова олія і часник. Знову все добре перемішайте за допомогою блендера.
3. Подавайте хумус, прикрасивши його паприкою. Смачного!