Хумус з баклажанів
(покроковий рецепт з фото)
Хумус - закуску з Нутовая пюре, пробували багато. Сьогодні пропоную приготувати трохи нетрадиційний хумус з запечная баклажана. Він виходить ніжним, ситним і смачним.
Докладніше, як приготувати хумус з баклажанів, я напишу нижче. За бажанням в хумус можна додати паприку. Готовий хумус зберігається близько тижня в холодильнику. Він ідеально поєднується зі свіжим хлібом або коржиками.
- Масло оливкове - 60 мілілітрів
- Гайка - 400 грам (відвареної або консервований)
- Баклажан - 500 грам
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Taxini - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Перець мелений - 1/4 чайних ложки
- Часник - 1 зубчик
Підготуйте всі інгредієнти.
Срежьте кожуру у баклажана, потім наріжте великими шматочками. Запікайте баклажан при температурі 200 градусів до м'якості близько 30-40 хвилин.
У блендері подрібніть нут, часник, taxini, лимонний сік, спеції, сіль і рослинне масло.
Додайте запечені шматочки баклажана і знову подрібніть до однорідної консистенції.
Хумус з баклажанів готовий, смачного!