Рецепт Хумус з баклажанів фото

Хумус з баклажанів
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі, Бобові, Баклажан
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Гумус

Хумус - закуску з Нутовая пюре, пробували багато. Сьогодні пропоную приготувати трохи нетрадиційний хумус з запечная баклажана. Він виходить ніжним, ситним і смачним.

Докладніше, як приготувати хумус з баклажанів, я напишу нижче. За бажанням в хумус можна додати паприку. Готовий хумус зберігається близько тижня в холодильнику. Він ідеально поєднується зі свіжим хлібом або коржиками.

  • Масло оливкове - 60 мілілітрів
  • Гайка - 400 грам (відвареної або консервований)
  • Баклажан - 500 грам
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Taxini - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Перець мелений - 1/4 чайних ложки
  • Часник - 1 зубчик
хумус з баклажанів - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
хумус з баклажанів - фото крок 2
Срежьте кожуру у баклажана, потім наріжте великими шматочками. Запікайте баклажан при температурі 200 градусів до м'якості близько 30-40 хвилин.
хумус з баклажанів - фото крок 3
У блендері подрібніть нут, часник, taxini, лимонний сік, спеції, сіль і рослинне масло.
хумус з баклажанів - фото крок 4
Додайте запечені шматочки баклажана і знову подрібніть до однорідної консистенції.
хумус з баклажанів - фото крок 5
Хумус з баклажанів готовий, смачного!

Схожі рецепти