Рецепт Хумус з маша фото

Хумус з маша
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі , Бобові
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Соуси
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Впевнена, що хумус - закуска з Нутовая пюре, в яку додають кунжутну пасту, оливкова олія і спеції, знайома багатьом. А що якщо приготувати хумус з бобів мунг дав?

Опис приготування:

Такий варіант хумус я люблю не менш традиційною версією. Маш володіє своїм неповторним смаком, який в цій страві повністю розкривається, а ще ідеально поєднується з хлібцями, коржами або начос. Нижче я розповім докладніше, як приготувати хумус з маша. Блюдо готується дуже просто, головне, відварити боби до м'якості. Якщо хочеться більше креязик консистенцію, то допустимо додати трохи води на етапі подрібнення всіх інгредієнтів.

  • Відмінно - 100 грам
  • Кунжутна паста - 1 Ст. Ложка
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Зіра - 1/4 чайних ложки
  • Кедрові горіхи - За смаком (для прикраси)
  • Цибуля зелена - За смаком (для прикраси)
  • Перуки копчена - 6 грам(5 грам - у перегною, 1 грам - для прикраси )
хумус з маша - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
хумус з маша - фото крок 2
Замочіть маш в воді на кілька годин, після гарненько промийте. Потім відваріть протягом 30-40 хвилин в киплячій воді.
хумус з маша - фото крок 3
З половинки лимона вичавіть сік.
хумус з маша - фото крок 4
Подрібніть всі інгредієнти в блендері.
хумус з маша - фото крок 5
Викладіть хумус на тарілку, в центр налийте трохи олії, зверху прикрасьте зеленню, копченої паприкою і кедровими горіхами. Хумус з маша готовий, смачного!

Схожі рецепти