Суп з маша і рису
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати простий овочевий супчик на основі маша і рису. По компонентах блюдо ідеально збалансовано, тому суп виходить легким, але добре насичує.
Докладніше, як приготувати суп з маша і рису, я розповім в покроковому описі нижче. Для приготування використовується готова суміш каррі, але можна взяти окремо кайенскийперець, куркуму і пажитник за смаком. Рецепт підійде для пісного і веганскої харчування.
- Відмінно - 100 грам
- Мал - 80 грам
- Кольорова капуста - 300 грам
- Морква - 1-2 штук
- Картопля - 3-4 штук
- Селера сушений - 1 Ст. Ложка
- Вода - 2 L
- Сіль - За смаком
- Каррі - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Маш замочіть у воді на пару годин.
Наріжте картоплю і моркву.
Поставте каструлю з водою на середній вогонь, додайте маш. Варіть суп 5-7 хвилин після закипання.
Потім додайте селеру, картопля і морква. Варіть суп ще 5 хвилин.
Після додайте рис, сіль, каррі і кольорову капусту, варіть ще 10 хвилин. Перед подачею посипте суп зеленню.
Суп з маша і рису готовий, смачного!