Суп з маша
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати суп з маша: смачний і ситний, але при тому дуже і дуже дієтичний. Спробуйте, ви не пошкодуєте, він містить небагато калорій, але насичує надовго. Рекомендую!
Розповім вам сьогодні, як приготувати суп з маша - смачне і ситне блюдо, яке обов'язково припаде до душі всім любителям наваристих, соковитих і густих супів. Це як раз такий суп! Маш - це далекий родич гороху, а тому і суп по консистенції вийде таким же, як гороховий, ось тільки смак зовсім інший. Спробуйте!
- Відмінно - 200 грам (попередньо замочіть його у воді)
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Помідори черрі - 8-10 штук
- Спеції - За смаком
1. Маш попередньо замочіть в чистій воді, потім ретельно промийте і відцідити зайве. Заливаємо його чистою водою, ставимо на вогонь.
2. Після того як вода закипить, додамо до бульйону картопля і трохи зменшимо вогонь.
3. Тепер окремо подрібнити і обсмажити на олії цибулю і морковку.Когда вони стануть рум'яними, сюди ж додамо подрібнені томати і спеції, перемішаємо і на середньому вогні згасимо, щоб помідори потемніли.
4. Коли картопля звариться, з'єднаємо інгредієнти, перемішаємо, додамо ще трохи спецій і зваримо під кришкою на маленькому вогні ще приблизно 5-10 хвилин.
5. От і все, наше блюдо готово! Приємного вам апетиту!