Суп з маша зі спеціями
(покроковий рецепт з фото)
Суп з маша зі спеціями - дуже смачний суп в індійському стилі. Відмінно - бобова культура, багата білком і різними корисними мікроелементами.
Суп з маша зі спеціями досить гострий і пряний суп. Нічого складного в його приготуванні немає. Вариться він близько години і виходить дуже красивим, апетитним і смачним з приємним ароматом.
- Відмінно - 3/4 склянки
- Помідори - 2 штуки
- Рослинна олія - 2, 5 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 2, 5 Ст. Ложки
- Натертий імбир - 1 Ст. Ложка
- Нарізана петрушка - 2 Ст. Ложки
- Вода - 6 склянок
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Асафетида - 0, 5 чайних ложки
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
- Гострий перець - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Коричневий цукор - 1 Ст. Ложка
Підготуємо всі необхідні інгредієнти для приготування супу з маша. Маш потрібно добре промити під проточною водою.
Гострий перець нарізаємо тонкою соломкою.
Імбир натираємо на тертці.
Помідори нарізаємо довільними шматочками.
Воду виливаємо в каструлю і ставимо на вогонь. Після того, як вода закипіла, кладемо в каструлю перець, kurkumu, імбир і маш. Варимо 40 хвилин. Через цей час маш повинен виглядати приблизно ось таким чином.
Слідкуйте за тим, щоб маш не розвариться і не перетворився на кашу, нехай краще залишиться твердим. Далі в каструлю додаємо нарізані помідори, сіль, коричневий цукор і петрушку.
Додаємо лимонну кислоту і продовжуємо варити суп.
Поки суп вариться, розігріваємо в вогнетривкої посуді масло і обсмажуємо в ньому спеції. Потім отриману суміш з спецій виливаємо в суп. Тільки будьте обережні, масло може бризкатися. Варимо ще 5 хвилин і суп готовий!
Суп подавати гарячим і чорним хлібом. Смачного!