Паштет з маша
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім, як приготувати паштет з маша. Виходить креязик намазки для хліба з насиченим смаком, яка ідеально підійде для корисного перекусу.
Раніше я купувала схожі паштети в магазинах здорового харчування, але тепер навчилася готувати самостійно не гірше. Овочі я рекомендую брати саме сушені, свіжі роблять консистенцію паштету занадто рідкою. Також можна додати сушені гриби. За цим же рецептом можна приготувати паштет з квасолі. Беріть на замітку!
- Відмінно - 120 грам
- Насіння соняшникове - 1/2 склянки
- Морква сушена - 2-3 Ст. Ложок
- Корінь селери сушений - 1 Ст. Ложка
- Часник сушений - 1 Чайна ложка
- Цибуля сушена - 1 Ст. Ложка
- Кокосова олія - 2-3 Ст. Ложок(rafinirovannoe)
- Вода - 1/2 склянки
- Харчові дріжджі - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Чорний перець - 1/2 чайних ложки
- Італійські трави - 1/2 чайних ложки
Підготуйте всі інгредієнти.
Замочіть соняшникове насіння у воді на пару годин, потім добре промийте.
Маш відваріть в воді 30-40 хвилин.
Нагрійте кокосове масло, додайте всі спеції, сіль і сушені овочі. Налийте воду, варіть до тих пір, поки овочі не стануть м'якими.
У блендері подрібніть всі інгредієнти. За необхідності додайте ще води до кремової консистенції.
Переложите паштет в банку, поставте в холодильник на годину, щоб він трохи застиг.
Паштет з маша готовий, смачного!