Найпростіші панкейкі (три інгредієнта)
(покроковий рецепт з фото)
Один з найсмачніших і швидких варіантів сніданку - панкейкі! У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати найпростіші панкейкі всього з трьох інгредієнтів, смачні, ніжні, повітряні і красиві.
Такі млинці легко можна назвати панкейк, так як через випічки практично на сухій сковороді у них виходить дуже схожа текстура. Подавати такі панкейкі рекомендую з топінгом, варенням, фруктами або горіхами. Такі млинці стануть відмінним варіантом сніданку, якщо у вас недостатньо часу для приготування ситнішого страви. Приготування тесту займає всього 3 хвилини, а випічка - не більше 15 хвилин.
- Борошно - 1 Склянка
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
1. Для початку збийте яйця за допомогою віночка. Додайте до них зовсім небагато цукру (так як подавати панкейкі ми будемо з топінгом) і дрібку солі. Добре перемішайте.
2. Далі додайте молоко і перемішайте. Потім додайте просіяне борошно і добре розмішайте тісто до однорідного стану.
3. Сковороду змастіть невеликою кількістю соняшникової олії і за допомогою ложки вилийте млинці. Обсмажте їх з обох боків до золотистого кольору.
4. Подавайте, прикрасивши фруктами або джемом. Смачного!