Печиво «3 інгредієнта»
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне, тане в роті пісочне печиво дуже просто приготувати вдома. Смачно з чашкою чаю, кава, і, звичайно ж, какао. Дуже довго не черствіє. А готувати його легко, буквально на раз-два-три!
Тісто для класичного пісочного печива готується за принципом 1:2:3. Прості пропорції інгредієнтів, які легко запам'ятати. 1 частина цукру або цукрової пудри, 2 частини вершкового масла хорошої якості, і 3 частини пшеничного борошна. Готове печиво зберігайте в щільно закритій ємності.
- Цукрова пудра - 100 грам
- Вершкове масло - 200 грам (розм'якшене)
- Борошно - 300 грам
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте необхідні продукти.
Розм'якшене вершкове масло з'єднайте з цукровою пудрою, збийте міксером до однорідності.
Додайте просіяне борошно і дрібку солі, замісіть м'яке тісто. Загорніть його в харчову плівку і залиште в холодильник на 20 хвилин.
Тісто розділи 2 частини для зручності формовки печива. Кожну частину розкачати на пергаменті в прямокутний пласт, товщиною 0, 7-1 см. Розріжте на прямокутники, квадратики або ромбики. Наколи тісто виделкою. Поставте запікатися в розігрітій духовці при 200 градусах на 15 хвилин.
Повністю остудіть печиво. Смачного!