Рецепт Печиво «3 інгредієнта» фото

Печиво «3 інгредієнта»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ніжне, тане в роті пісочне печиво дуже просто приготувати вдома. Смачно з чашкою чаю, кава, і, звичайно ж, какао. Дуже довго не черствіє. А готувати його легко, буквально на раз-два-три!

Опис приготування:

Тісто для класичного пісочного печива готується за принципом 1:2:3. Прості пропорції інгредієнтів, які легко запам'ятати. 1 частина цукру або цукрової пудри, 2 частини вершкового масла хорошої якості, і 3 частини пшеничного борошна. Готове печиво зберігайте в щільно закритій ємності.

  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Вершкове масло - 200 грам (розм'якшене)
  • Борошно - 300 грам
  • Сіль - 1 щіпка
печиво
Підготуйте необхідні продукти.
печиво
Розм'якшене вершкове масло з'єднайте з цукровою пудрою, збийте міксером до однорідності.
печиво
Додайте просіяне борошно і дрібку солі, замісіть м'яке тісто. Загорніть його в харчову плівку і залиште в холодильник на 20 хвилин.
печиво
Тісто розділи 2 частини для зручності формовки печива. Кожну частину розкачати на пергаменті в прямокутний пласт, товщиною 0, 7-1 см. Розріжте на прямокутники, квадратики або ромбики. Наколи тісто виделкою. Поставте запікатися в розігрітій духовці при 200 градусах на 15 хвилин.
печиво
Повністю остудіть печиво. Смачного!

Схожі рецепти