Найпростіші роли (ланч бокс)
(покроковий рецепт з фото)
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Вершковий сир, Сир, Морепродукти, Крупи, Мал, Тунець, Водорості
У цьому рецепті я поділюся з вами різноманітними рецептами приготування ролів. Вони відмінно підійдуть в якості перекусу. Але готувати ми їх буде не зовсім традиційним способом. Дивіться і пробуйте!
Роли є дуже ситним і корисним стравою, тому настійно рекомендую вам спробувати приготувати їх з різними начинками. Ви можете взяти креветки, червону рибу, вершковий сир, свіжі овочі, листя салату і зелень. Якщо у вас залишиться трохи рису, ви можете приготувати онігирі, дуже смачну альтернативу роллам. Обов'язково доповніть роли вассабі і маринованим імбиром, так їх смак стає більш насиченим.
Отже, дивимося, як приготувати найпростіші роли (ланч бокс).
- Рис для суші - 200 грам
- Рисовий оцет - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Норі - 4-5 штук
- Тунець консервований - 100-150 грам
- Вершковий сир - 100 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Авокадо - 1 штука
- Огірок - 1 штука
1. Відваріть рис для суші так, як зазначено на упаковці. Приготуйте заправку: 3 чайні ложки гарячої води змішайте з рисовим оцтом, сіллю і цукром. Заправте рис і добре його перемішайте.
2. Підготуйте начинку: наріжте на смужки очищений авокадо, огірок і болгарський перець. Змастіть руки і норі холодною водою з рисовим оцтом.
3. Тонко sloem інвестувати норі рис, потім викладіть сир, залишивши на норі зазори з двох довгих сторін. Для першого варіанту в якості начинки візьміть тунець, вершковий сир і огірок. Акуратно загорніть рол, змастивши край норі водою з оцтом.
4. Для другого варіанту начинки візьміть болгарський перець, огірок і авокадо. Вервечці інгредієнти, щоб роли виходили з різною начинкою. Потім змочіть ніж холодною водою і розріжте роли. Смачного!