Сендвіч з куркою (ланч бокс)
(покроковий рецепт з фото)
Ідеальним варіантом ситного і легкого в приготуванні перекусу може стати сендвіч з куркою, який особливо зручно брати з собою на роботу, в школу або університет в невеликому ланч-боксі!
Сьогодні я розповім вам, як приготувати сендвіч з куркою (ланч-бокс). Це неймовірно смачний і дуже легкий сендвіч, який можна взяти з собою на роботу або в університет в якості ситного і швидкого перекушування. Ви можете замінити овочі на ваші улюблені, наприклад, додати болгарський перець або капусту. Також ви можете поекспериментувати з начинкою для багета, наприклад, взяти гірчицю замість гострого соусу. Має вийти смачно!
- Куряча грудка - 200-300 грам
- Яйце - 1 штука
- Багет - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Соєвий соус - 2 чайних ложки
- Цукор - 1 щіпка
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Braai - 1 пучок
- Чорний перець - За смаком
- Гострий соус - 2 чайних ложки
- Майонез - 3-5 чайних ложок
1. Для початку приготуйте фарш. Для цього курячу грудку розріжте на кілька частин, помістіть їх в чашу блендера, додайте до них яйце, 1 немає. Ложку соєвого соусу, цукор, дрібно нарізану зелену цибулю і перець.
2. Добре все перемішайте (можете зробити це за допомогою м'ясорубки). Якщо фарш вийшов занадто водянистим, додайте до нього трохи борошна. Поставте варитися яйця круто.
3. Потім сформуйте котлетки з допомогою ложки і акуратно обваляйте їх у борошні. Обсмажте з обох боків на олії до золотистої скоринки.
4. Підготуйте багет: надріжте його вздовж, змастіть майонезом, соєвим соусом і гострим соусом. Потім викладіть нарізані на тонкі смужки морква і огірок. Потім покладіть котлетки і гілочки кінзи.
5. Помістіть сендвіч в ланч-бокс. Смачного!