Найніжніші заварні млинці
(покроковий рецепт з фото)
Тим, хто не вміє пекти тонкі млинці, можу запропонувати відмінний варіант, який зовсім не гірше звичних млинців на молоці або кефірі. Розповім, як приготувати найніжніші заварні млинці.
Млинці виходять не тонкі і не товсті. Їх дуже просто зробити, тим більше, що борошно, яйця і цукор завжди є в холодильнику будь-якої господині. Оскільки для приготування використовую окріп, то будьте обережні, щоб не обпектися. Такі млинці можна подавати зі сметаною, варенням, медом, а також звернути в них будь-яку начинку.
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Вода - 2 склянки
- Борошно - 1, 2 склянки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Насамперед в миску розбиваю курячі яйця.
2. Додаю до яєць цукровий пісок, можна регулювати кількість на свій розсуд. Збиваю міксером до утворення піни.
3. Використовую кип'ячену воду, наливаю трохи в склянку, а потім доливаю окріп. Переливаю в миску до яєць.
4. Борошно заздалегідь просівають і всипав у миску, перемішую віночком або міксером.
5. Додаю дрібку солі і вливаю рослинне масло. Перемішую до однорідної консистенції, щоб не було грудочок.
6. Сковороду розігріваю з соняшниковою олією. Виливаю ополоником тісто.
7. Обсмажую з двох боків до рум'яного кольору, по 1-2 хвилині з кожної сторони.
8. Перекладаю млинці на тарілку і подаю до столу. Смачного!