Найніжніші сирники
(покроковий рецепт з фото)
До сніданку, до чаю або як солодкого і корисного десерту хочу запропонувати вам зробити апетитні, повітряні і смачні сирнічкі. Чудовий варіант для дорослих і малят, обов'язково спробуйте.
Якщо у вас з якоїсь причини сирники не завжди виходять, розпливаються на сковороді або ще щось, то я прямо зараз розповім, як приготувати найніжніші сирники, які завжди ідеальні. Секрет - в правильних пропорціях інгредієнтів, і ви назавжди забудете про всі проблеми. Хочете побалувати себе і сім'ю чудовими сирнічкі? Тоді запам'ятовуйте рецепт!
- Сир - 800 грам
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Манна крупа - 0.5 склянки
- Борошно - 0.5 склянки(+ для панірування)
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. У глибоку миску надішліть всі інгредієнти: сир, яйця, борошно, манку, сіль, цукор, розпушувач. Акуратно перемішайте руками до однорідності.
2. Залиште сирну масу хвилин на 10, а потім розділіть її на невеликі кульки однакового розміру.
3. Змочіть руки у воді, з сирного кульки сформуйте акуратний сирник.
4. На робочу поверхню насипте трохи борошна. Викладіть сирник, злегка обваляйте його в борошні з усіх боків.
5. Розігрійте на сковороді трохи олії.
6. Викладіть сирники, смажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яної.
7. Ось така краса! Подавайте до столу найніжніші сирники зі сметаною, цукровою пудрою або згущеним молоком, наприклад. Смачного!