Рецепт Котлети з духовки «найніжніші» фото

Котлети з духовки «найніжніші»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Котлети по цьому рецепту повністю виправдовують свою назву. Ніжні, соковиті і дуже смачні, - вони не залишать вас байдужими! Спробуйте!

Опис приготування:

Для приготування котлет підійде будь-який фарш. Навіть з яловичини котлети виходять ніжними і дуже смачними. Кабачок в котлетах не відчувається, він необхідний для соковитості. А завдяки запіканню, блюдо виходить не тільки неймовірно смачним, але і максимально корисним, дієтичним. Такі котлети будуть мати гарний вигляд і на сімейному столі, і на святковому столі!

  • Фарш - 500 грам
  • Кабачок - 400 грам
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Крупа манна - 3 Ст. Ложки
  • Крем - 100 грам
  • Кетчуп - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
котлети з духовки
Підготуйте всі інгредієнти.
котлети з духовки
Перекладіть фарш в глибоку миску.
котлети з духовки
Кабачок натріть на дрібній тертці, злегка посоліть і залиште на 5-10 хвилин. Після чого ретельно відіжміть руками від виділився соку і додайте в миску до фаршу.
котлети з духовки
Додайте сюди ж терту на крупній тертці цибулину.
котлети з духовки
Крохмаль розведіть у воді і влийте до фаршу. Додайте масло, манку, сіль і перець за смаком.
котлети з духовки
Ретельно перемішайте до однорідного стану.
котлети з духовки
Сформуйте котлети і викладіть в змащену маслом форму для запікання.
котлети з духовки
Запікайте 30 хвилин при 180 градусах. Потім змастіть котлети сметаною, змішаної з кетчупом і сіллю, і готуйте ще близько 15 хвилин.
котлети з духовки
Найніжніші котлети готові. Смачного!

Схожі рецепти