Фарширована свинина з духовки
(покроковий рецепт з фото)
До такої страви не залишиться байдужим жоден гість. Це прекрасне блюдо для святкового столу! Готується дуже просто, а результат чудовий.
До такого м'яса при запіканні можна додати овочі. Викладіть поруч помідори, картопля, брокколі… Що вам більше до смаку! Відразу вийде і відмінний гарнір.
- Свинина - 1, 5 кілограма
- Помідори - 2 штуки
- Часник - 6-8 зубчиків
- Чорнослив - 150 грам
- Грецькі горіхи - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
Візьміть шматок свинини без кісток. Зробіть прорізи по всьому шматку, не доходячи до кінця. Посипте м'ясо з усіх боків сіллю і спеціями.
Наріжте помідори і подрібніть часник.
Начините помідорами і часником кожну другу проріз.
Потім в пропущені прорізи викладіть чорнослив і волоські горіхи.
Змастіть м'ясо по всьому верху оливковою олією і поставте в духовку, розігріту до 210 градусів, з 1, 5 годину.
Готове м'ясо відразу подавайте до столу і пригощайте гостей.
Смачного!
Смачного!