Свинина, фарширована грибами
(покроковий рецепт з фото)
Для святкового столу пропоную приготувати дуже смачний рулет зі свинини. Блюдо виходить дуже ситне і на святковому столі виглядає дуже ефектно. Спробуйте і ви!
Таке блюдо неодмінно сподобається вашим гостям. Склад начинки ви можете змінювати, доповнюючи інгредієнти на свій смак. Також можна разом з м'ясом запекти трохи картоплі! Готуйте з задоволенням!
- Свинина - 1 кілограм
- Печериці - 200 грам
- Бекон копчений - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Трави - За смаком (італійські)
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Чебрець - За смаком
М'ясо почніть розрізати з одного краю, не доходячи до кінця і розгортаючи як рулет. Трохи відбийте. Додати сіль, посипте спеціями і сухими травами.
Обсмажте шампіньйони з дрібно нарізаною цибулею. Додайте трохи сухого чебрецю.
Викладіть начинку на м'ясо і скрутіть в рулет.
Оберніть рулет в бекон і викладіть у форму для запікання, змащену маслом. Поставте рулет в духовку, розігріту до 200 градусів, з 1, 5 годину.
Готовий рулет трохи остудіть і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!