Рецепт Свинина, фарширована грибами фото

Свинина, фарширована грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Для святкового столу пропоную приготувати дуже смачний рулет зі свинини. Блюдо виходить дуже ситне і на святковому столі виглядає дуже ефектно. Спробуйте і ви!

Опис приготування:

Таке блюдо неодмінно сподобається вашим гостям. Склад начинки ви можете змінювати, доповнюючи інгредієнти на свій смак. Також можна разом з м'ясом запекти трохи картоплі! Готуйте з задоволенням!

  • Свинина - 1 кілограм
  • Печериці - 200 грам
  • Бекон копчений - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Трави - За смаком (італійські)
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Чебрець - За смаком
свинина, фарширована грибами - фото крок 1
М'ясо почніть розрізати з одного краю, не доходячи до кінця і розгортаючи як рулет. Трохи відбийте. Додати сіль, посипте спеціями і сухими травами.
свинина, фарширована грибами - фото крок 2
Обсмажте шампіньйони з дрібно нарізаною цибулею. Додайте трохи сухого чебрецю.
свинина, фарширована грибами - фото крок 3
Викладіть начинку на м'ясо і скрутіть в рулет.
свинина, фарширована грибами - фото крок 4
Оберніть рулет в бекон і викладіть у форму для запікання, змащену маслом. Поставте рулет в духовку, розігріту до 200 градусів, з 1, 5 годину.
свинина, фарширована грибами - фото крок 5
Готовий рулет трохи остудіть і подавайте до столу.
Смачного!

Схожі рецепти