Рецепт Свинина, фарширована грибами фото

Свинина, фарширована грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Для святкового столу пропоную приготувати дуже смачний рулет зі свинини. Блюдо виходить дуже ситне і на святковому столі виглядає дуже ефектно. Спробуйте і ви!

Таке блюдо неодмінно сподобається вашим гостям. Склад начинки ви можете змінювати, доповнюючи інгредієнти на свій смак. Також можна разом з м'ясом запекти трохи картоплі! Готуйте з задоволенням!

  • Свинина - 1 кілограм
  • Печериці - 200 грам
  • Бекон копчений - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Трави - За смаком (італійські)
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Чебрець - За смаком
свинина, фарширована грибами - фото крок 1
М'ясо почніть розрізати з одного краю, не доходячи до кінця і розгортаючи як рулет. Трохи відбийте. Додати сіль, посипте спеціями і сухими травами.
свинина, фарширована грибами - фото крок 2
Обсмажте шампіньйони з дрібно нарізаною цибулею. Додайте трохи сухого чебрецю.
свинина, фарширована грибами - фото крок 3
Викладіть начинку на м'ясо і скрутіть в рулет.
свинина, фарширована грибами - фото крок 4
Оберніть рулет в бекон і викладіть у форму для запікання, змащену маслом. Поставте рулет в духовку, розігріту до 200 градусів, з 1, 5 годину.
свинина, фарширована грибами - фото крок 5
Готовий рулет трохи остудіть і подавайте до столу.
Смачного!

Схожі рецепти