Свинина, фарширована м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайний і по-справжньому хороший рецепт приготування святкової закуски. Свинина фарширується сумішшю з фаршу, овочів і спецій, а потім запікають у духовці. Обов'язково приготуйте на свято!
Перед вами - простий рецепт приготування свинини, фаршированої м'ясом. У свинячий вирізці робимо "надрізи-кишеньки" і наповнюємо їх сумішшю фаршу, спецій, зелені і перцю. Перекладаємо м'ясо на фольгу, додаємо порізану цибулю і томати, поливаємо маслом і запікаємо блюдо в духовці 45 хвилин. При подачі на стіл красиво нарізаємо свинину. Хай щастить!
- Свинина - 1, 4 кілограма (вирізка)
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Перець болгарський - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Петрушка - 1 штука (пучок)
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Спеції - За смаком
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
У глибокій тарілці змішайте: фарш, спеції, яйце і подрібнену зелень і болгарський перець. Перемішайте до однорідності.
Свинячу вирізку надрезаем (не до кінця), щоб утворилися кишеньки. Наповнюємо ці кишеньки приготовленої начинкою. Закріплюємо м'ясо нитками, щоб не розвалилося при запіканні.
Форму для випічки застеліть фольгою, помістіть в центр м'ясо, а зверху викладіть тонко порізану цибулю і помідори. Полийте маслом, загорніть у фольгу і випікайте в духовці 45 хвилин.
Готово!
При подачі на стіл м'ясо красиво нарізаємо. Смачного!