Рецепт Свинина, фарширована м'ясом фото

Свинина, фарширована м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Фаршировані
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Незвичайний і по-справжньому хороший рецепт приготування святкової закуски. Свинина фарширується сумішшю з фаршу, овочів і спецій, а потім запікають у духовці. Обов'язково приготуйте на свято!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування свинини, фаршированої м'ясом. У свинячий вирізці робимо"надрізи-кишеньки" і наповнюємо їх сумішшю фаршу, спецій, зелені і перцю. Перекладаємо м'ясо на фольгу, додаємо порізану цибулю і томати, поливаємо маслом і запікаємо блюдо в духовці 45 хвилин. При подачі на стіл красиво нарізаємо свинину. Хай щастить!

  • Свинина - 1, 4 кілограма (вирізка)
  • Фарш м'ясний - 500 грам
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Петрушка - 1 штука (пучок)
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
  • Помідори - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
свинина, фарширована м'ясом - фото крок 1
У глибокій тарілці змішайте: фарш, спеції, яйце і подрібнену зелень і болгарський перець. Перемішайте до однорідності.
свинина, фарширована м'ясом - фото крок 2
Свинячу вирізку надрезаем (не до кінця), щоб утворилися кишеньки. Наповнюємо ці кишеньки приготовленої начинкою. Закріплюємо м'ясо нитками, щоб не розвалилося при запіканні.
свинина, фарширована м'ясом - фото крок 3
Форму для випічки застеліть фольгою, помістіть в центр м'ясо, а зверху викладіть тонко порізану цибулю і помідори. Полийте маслом, загорніть у фольгу і випікайте в духовці 45 хвилин.
свинина, фарширована м'ясом - фото крок 4
Готово!
свинина, фарширована м'ясом - фото крок 5
При подачі на стіл м'ясо красиво нарізаємо. Смачного!

Схожі рецепти